,, ,

Rengarenk Gülben

Magazin 24.01.2023 - 10:06, Güncelleme: 24.01.2023 - 10:09 23736+ kez okundu.
 

Rengarenk Gülben

Rengarenk Gülben
Verdiği konserlerin yanı sıra tercih ettiği sahne kıyafetleriyle de adından sıkça söz ettiren Gülben Ergen önceki akşam İstanbul Nossa Costa ‘da giydiği derin yırtmaçlı rengarenk elbisesiyle göz kamaştırdı. Gülşah Saraçoğlu imzası taşıyan sahne kıyafeti ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Gülben Ergen söylediği şarkılarla da İstanbul Nossa Costa ‘da dinleyenleri meste etti.
Rengarenk Gülben

Verdiği konserlerin yanı sıra tercih ettiği sahne kıyafetleriyle de adından sıkça söz ettiren Gülben Ergen önceki akşam İstanbul Nossa Costa ‘da giydiği derin yırtmaçlı rengarenk elbisesiyle göz kamaştırdı.

Gülşah Saraçoğlu imzası taşıyan sahne kıyafeti ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Gülben Ergen söylediği şarkılarla da İstanbul Nossa Costa ‘da dinleyenleri meste etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.