,, ,

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı mazbatasını aldı

Siyaset 11.01.2023 - 17:06, Güncelleme: 11.01.2023 - 17:50 5241+ kez okundu.
 

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı mazbatasını aldı

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı mazbatasını aldı
Sakarya 'da geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen İYİ Parti İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresinde, Sakarya İl Başkanı seçilen Fatih Akgün , mazbatasını Yönetim Kurulu ile seçim kurulundan aldı. İYİ Parti İl Başkanı Fatih Akgün mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan aldı Yönetim Kurulu ile birlikte mazbatasını alan Başkan Akgün, kongrenin hayırlı olmasını dilerken, “Sakarya'lı hemşerilerimizden, partimize destek vermelerini ve Sakarya’dan başlayarak Türkiye’mizi İYİ’leştirmeye davet ediyorum" dedi. Akgün, seçimlerin mazbata ile resmileştiğine vurgu yaarak, Sakarya'ya ve partiye hayırlı olmasını diledi.  
İYİ Parti Sakarya İl Başkanı mazbatasını aldı

Sakarya 'da geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen İYİ Parti İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresinde, Sakarya İl Başkanı seçilen Fatih Akgün , mazbatasını Yönetim Kurulu ile seçim kurulundan aldı.

İYİ Parti İl Başkanı Fatih Akgün mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan aldı

Yönetim Kurulu ile birlikte mazbatasını alan Başkan Akgün, kongrenin hayırlı olmasını dilerken, “Sakarya'lı hemşerilerimizden, partimize destek vermelerini ve Sakarya’dan başlayarak Türkiye’mizi İYİ’leştirmeye davet ediyorum" dedi.

Akgün, seçimlerin mazbata ile resmileştiğine vurgu yaarak, Sakarya'ya ve partiye hayırlı olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.