,, ,

Asiye Yolsal Gazetecileri Unutmadı

Siyaset 11.01.2023 - 10:11, Güncelleme: 11.01.2023 - 10:12 4970+ kez okundu.
 

Asiye Yolsal Gazetecileri Unutmadı

Asiye Yolsal Gazetecileri Unutmadı
Türkiye Değişim Partisi İstanbul Halkla İlişkiler Basın ve Medya İl Başkan Yardımcısı Asiye Yolsal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniye bir mesaj yayınladı; Asiye Yolsal yapmış olduğu açıklamada, Kamuoyunu bilgilendirmek adına, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı olarak önemli bir mesleği icra eden, çalışan gazetecilerimiz, çok zor bir görevi yerine getirmektedirler. Teknolojinin kullanım alanının genişlemesi, gazetecilik, internet haberciliği, televizyon ve radyo yayıncılığının geçmiş yıllara göre daha da yaygınlaşması ile birlikte basın çalışanlarımızın yaptığı paylaşımlar, kamuoyunda kısa sürede karşılık bulmaktadır. Bugün, her alanda ilerlemeler kaydeden güzel Ülkemize büyük katkıları olduğuna inandığım basınımızın çaba ve gayretleri büyük önem taşımaktadır. Çalışan gazetecilerimizin günümüze kadar başarı ile yerine getirdikleri bu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılık, kararlılık ve heyecanla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren ve toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.
Asiye Yolsal Gazetecileri Unutmadı

Türkiye Değişim Partisi İstanbul Halkla İlişkiler Basın ve Medya İl Başkan Yardımcısı Asiye Yolsal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniye bir mesaj yayınladı;

Asiye Yolsal yapmış olduğu açıklamada, Kamuoyunu bilgilendirmek adına, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı olarak önemli bir mesleği icra eden, çalışan gazetecilerimiz, çok zor bir görevi yerine getirmektedirler.


Teknolojinin kullanım alanının genişlemesi, gazetecilik, internet haberciliği, televizyon ve radyo yayıncılığının geçmiş yıllara göre daha da yaygınlaşması ile birlikte basın çalışanlarımızın yaptığı paylaşımlar, kamuoyunda kısa sürede karşılık bulmaktadır.


Bugün, her alanda ilerlemeler kaydeden güzel Ülkemize büyük katkıları olduğuna inandığım basınımızın çaba ve gayretleri büyük önem taşımaktadır.


Çalışan gazetecilerimizin günümüze kadar başarı ile yerine getirdikleri bu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılık, kararlılık ve heyecanla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.


Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren ve toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.