,, ,

Malatya'da iş yerinden hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Gündem 10.01.2023 - 12:22, Güncelleme: 10.01.2023 - 12:22 4897+ kez okundu.
 

Malatya'da iş yerinden hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Malatya'da iş yerinden hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya 'da bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Battalgazi ilçesine bağlı Saray Mahallesi Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinden 2 bilgisayar, 4 işitme cihazı ile bir miktar paranın çalınmasına ilişkin çalışma başlattı. Ekipler, 25 iş yerine ait 120 saatlik kamera görüntüsünü izleyerek olayı gerçekleştirenlerin çok sayıda suç kayıtları bulunan M.T. ve C.M. olduğunu belirledi. Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
Malatya'da iş yerinden hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Malatya 'da bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Battalgazi ilçesine bağlı Saray Mahallesi Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinden 2 bilgisayar, 4 işitme cihazı ile bir miktar paranın çalınmasına ilişkin çalışma başlattı.

Ekipler, 25 iş yerine ait 120 saatlik kamera görüntüsünü izleyerek olayı gerçekleştirenlerin çok sayıda suç kayıtları bulunan M.T. ve C.M. olduğunu belirledi.

Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.