,, ,

Vatan Severler Partisi Genel Başkan Yılmaz Gülümser Hızlı Bir Şekil ‘de İlerliyor.

Siyaset 09.01.2023 - 11:28, Güncelleme: 09.01.2023 - 11:28 6268+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisi Genel Başkan Yılmaz Gülümser Hızlı Bir Şekil ‘de İlerliyor.

Vatan Severler Partisi Genel Başkan Yılmaz Gülümser Hızlı Bir Şekil ‘de İlerliyor.
Vatan Severler Partisi 'nden yapılan açıklamada, "Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ’in mecliste temsil hakkının kazanmasına destekler artarak devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı. Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in son dönemde Türkiye de ve yurt dışında yıldızı parlayan bir lider olduğu gözlerden kaçmıyor. Yılmaz Gülümser ; hızlı yükselişiyle, vizyonuyla söylemleriyle ve nokta atıştalarıyla  sorunlar karşısında dile getirdiği çözüm önerileriyle gündemde olmaya devam ediyor. Vatan Severler Partisi Basın Merkezi’nden konu ile ilgili bir açıklama yapıldı.             "Partinin Basın Sözcüsü Sibel Demirdiş ' in Tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi." Türkiye’de önemli bölgeler de yer yer iktidar ve muhalefetin de önüne geçtiğini gördüğümüz Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser’in başarısının temelinin halk tabanlı ve samimi olmasından kaynaklandığını gözlemlemekteyiz. Kurucu Lideri Başkanımız Yılmaz Gülümser’in halk tabanında kabul görmesinin en büyük nedenlerinden biri birlik beraberlik felsefenin temel dayanağı kardeşlik içinde birleştirici bir dilde herkesi kuçaklamasından kaynaklanmakta olup çizgisini de bozmadan devam etmesinin de gücünü etkisini artırdığını gözlemliyoruz. Türkiye genelinde ve yurt dışında yaşayan Türk halkımızın ciddi anlamda duyarlılık gösterdiği sıcak kanlı performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Türkiye’de kutuplaşmanın artık bitmesi gerektiğine inanan Türk halkı tarafından birleştirici gücü olan bir Siyasi Parti Genel Başkanı Yılmaz Gülümser’in yürekten onaylandığını ve kabul gördüğünü gözlemlemekteyiz. Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde her etnik kökenden her dini inanıştan her bölgeden Türk Halkımızın teveccühünü kazanan ve artarak kazanmaya devam eden Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser’in mecliste temsil Halkımızın sevgini kazanmasına destekler artarak devam etmektedir. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ’in kısıtlı maddi manevi imkanlarla bu kadar büyük başarı yakalamasında ki en büyük etken gönüllü halk tabanının ciddi kararlı ve çizgisini bozmadan Liderin yanında her şartlar da her zaman da her anlam da yer almasıdır. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ve parti teşkilatlarını tebrikler ediyoruz Başarılarının artarak devamını diliyoruz.
Vatan Severler Partisi Genel Başkan Yılmaz Gülümser Hızlı Bir Şekil ‘de İlerliyor.

Vatan Severler Partisi 'nden yapılan açıklamada, " Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ’in mecliste temsil hakkının kazanmasına destekler artarak devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in son dönemde Türkiye de ve yurt dışında yıldızı parlayan bir lider olduğu gözlerden kaçmıyor. Yılmaz Gülümser ; hızlı yükselişiyle, vizyonuyla söylemleriyle ve nokta atıştalarıyla  sorunlar karşısında dile getirdiği çözüm önerileriyle gündemde olmaya devam ediyor.

Vatan Severler Partisi Basın Merkezi’nden konu ile ilgili bir açıklama yapıldı.           

 "Partinin Basın Sözcüsü Sibel Demirdiş ' in Tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi."

Türkiye’de önemli bölgeler de yer yer iktidar ve muhalefetin de önüne geçtiğini gördüğümüz Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser’in başarısının temelinin halk tabanlı ve samimi olmasından kaynaklandığını gözlemlemekteyiz.

Kurucu Lideri Başkanımız Yılmaz Gülümser’in halk tabanında kabul görmesinin en büyük nedenlerinden biri birlik beraberlik felsefenin temel dayanağı kardeşlik içinde birleştirici bir dilde herkesi kuçaklamasından kaynaklanmakta olup çizgisini de bozmadan devam etmesinin de gücünü etkisini artırdığını gözlemliyoruz.

Türkiye genelinde ve yurt dışında yaşayan Türk halkımızın ciddi anlamda duyarlılık gösterdiği sıcak kanlı performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Türkiye’de kutuplaşmanın artık bitmesi gerektiğine inanan Türk halkı tarafından birleştirici gücü olan bir Siyasi Parti Genel Başkanı Yılmaz Gülümser’in yürekten onaylandığını ve kabul gördüğünü gözlemlemekteyiz.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde her etnik kökenden her dini inanıştan her bölgeden Türk Halkımızın teveccühünü kazanan ve artarak kazanmaya devam eden Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser’in mecliste temsil Halkımızın sevgini kazanmasına destekler artarak devam etmektedir.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ’in kısıtlı maddi manevi imkanlarla bu kadar büyük başarı yakalamasında ki en büyük etken gönüllü halk tabanının ciddi kararlı ve çizgisini bozmadan Liderin yanında her şartlar da her zaman da her anlam da yer almasıdır.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ve parti teşkilatlarını tebrikler ediyoruz Başarılarının artarak devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.