,, ,

Burdur'da traktörüyle drift yapan sürücüye 22 bin 757 lira ceza

Gündem 06.01.2023 - 17:45, Güncelleme: 06.01.2023 - 17:45 6078+ kez okundu.
 

Burdur'da traktörüyle drift yapan sürücüye 22 bin 757 lira ceza

Burdur'da traktörüyle drift yapan sürücüye 22 bin 757 lira ceza
Burdur ' da traktörüyle trafik ışıklarında drift yapan sürücüye 22 bin 757 lira para cezası uygulandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nden (KGYS) Şirinevler Mahallesi Armağan İlci Bulvarı'nda 4 Ocak'ta bir traktörün drift yaptığı tespit edildi. Ekiplerce yakalanan sürücü İ.G'ye aracı kendi etrafında döndürmek, zorunlu mali sorumluluk sigortası yaptırmamak ve muayenesi yapılmamış bir araçla trafiğe çıkmaktan dolayı 22 bin 757 lira para cezası verildi. Ayrıca traktörü 2 ay trafikten men edilen sürünün ehliyetine de 2 ay el konuldu. Burdur Valiliğince drift yapan sürücünün görüntüleri paylaşıldı.
Burdur'da traktörüyle drift yapan sürücüye 22 bin 757 lira ceza

Burdur ' da traktörüyle trafik ışıklarında drift yapan sürücüye 22 bin 757 lira para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nden (KGYS) Şirinevler Mahallesi Armağan İlci Bulvarı'nda 4 Ocak'ta bir traktörün drift yaptığı tespit edildi.

Ekiplerce yakalanan sürücü İ.G'ye aracı kendi etrafında döndürmek, zorunlu mali sorumluluk sigortası yaptırmamak ve muayenesi yapılmamış bir araçla trafiğe çıkmaktan dolayı 22 bin 757 lira para cezası verildi.

Ayrıca traktörü 2 ay trafikten men edilen sürünün ehliyetine de 2 ay el konuldu.

Burdur Valiliğince drift yapan sürücünün görüntüleri paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.