,, ,

Elazığ ve Şırnak'ta kar nedeniyle 84 yerleşim birimine ulaşılamıyor

Gündem 27.03.2022 - 14:37, Güncelleme: 27.03.2022 - 14:37 3528+ kez okundu.
 

Elazığ ve Şırnak'ta kar nedeniyle 84 yerleşim birimine ulaşılamıyor

Elazığ ve Şırnak'ta kar nedeniyle 84 yerleşim birimine ulaşılamıyor
Elazığ ve Şırnak'ta kar yağışı nedeniyle 84 yerleşim biriminin yolu ulaşıma kapandı. Elazığ İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kardan dolayı merkeze bağlı 15, ilçelerden Sivrice'de 29, Maden'de 21, Baskil'de 6 ve Keban'da 1 köyle ulaşım sağlanamıyor. Kapalı yolların ulaşıma açılması için ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor. - Şırnak İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, kentte 4 günden bu yana merkez ile Uludere ve Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar, özellikle yüksek rakımlı köylerde ulaşımda aksamaya neden oldu. Merkezde 1 köy, Uludere'de 2 köy ve 1 mezra ile Beytüşşebap'ta ise 6 köy ve 2 mezra yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının yer yer 30 santimetreyi ulaştığı bölgede, kapanan yolların açılması için yoğun çalışma yürütülüyor.  
Elazığ ve Şırnak'ta kar nedeniyle 84 yerleşim birimine ulaşılamıyor

Elazığ ve Şırnak'ta kar yağışı nedeniyle 84 yerleşim biriminin yolu ulaşıma kapandı.

Elazığ İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kardan dolayı merkeze bağlı 15, ilçelerden Sivrice'de 29, Maden'de 21, Baskil'de 6 ve Keban'da 1 köyle ulaşım sağlanamıyor.

Kapalı yolların ulaşıma açılması için ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor.

- Şırnak

İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, kentte 4 günden bu yana merkez ile Uludere ve Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar, özellikle yüksek rakımlı köylerde ulaşımda aksamaya neden oldu.

Merkezde 1 köy, Uludere'de 2 köy ve 1 mezra ile Beytüşşebap'ta ise 6 köy ve 2 mezra yolu ulaşıma kapandı.

Kar kalınlığının yer yer 30 santimetreyi ulaştığı bölgede, kapanan yolların açılması için yoğun çalışma yürütülüyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.