,, ,

Yeni Yıla ''Barış'la'' Girdiler...

Magazin 02.01.2023 - 11:59, Güncelleme: 02.01.2023 - 11:59 9127+ kez okundu.
 

Yeni Yıla ''Barış'la'' Girdiler...

Yeni Yıla ''Barış'la'' Girdiler...
Güzel Oyuncu Eylül Öztürk , ve eşi iş insanı Kenan Özkan yılbaşında evlerinde yakın dostlarına bir organizasyon düzenleyerek yeni yılı birlikte kutladılar. Yeni yıla girmeden önce Survivor 'a katılacak olan Barış Telli ve geçtiğimiz senelerde Survivor 'da yarışan Barış Murat Yağcı ile birlikte yeni yıla giren Özkan çifti, ''İki Barış arasında dilek tutarak yeni yıla girdik. İnşallah dileğimiz kabul olur''dedi.
Yeni Yıla ''Barış'la'' Girdiler...
Güzel Oyuncu Eylül Öztürk , ve eşi iş insanı Kenan Özkan yılbaşında evlerinde yakın dostlarına bir organizasyon düzenleyerek yeni yılı birlikte kutladılar.
Yeni yıla girmeden önce Survivor 'a katılacak olan Barış Telli ve geçtiğimiz senelerde Survivor 'da yarışan Barış Murat Yağcı ile birlikte yeni yıla giren Özkan çifti, ''İki Barış arasında dilek tutarak yeni yıla girdik. İnşallah dileğimiz kabul olur''dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.