,, ,

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı ile Amasra Belediyesi İş Birliğinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi

Gündem 31.12.2022 - 10:49, Güncelleme: 31.12.2022 - 10:53 6318+ kez okundu.
 

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı ile Amasra Belediyesi İş Birliğinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı ile Amasra Belediyesi İş Birliğinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi
Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Başkanı Ayşe Kaşıkırık , ‘İsveç Uluslararası Yerel Demokrasi Merkezi (ICLD)’ tarafından yürütülen ‘İnsan Hakları Temelli Yaklaşım Programı’ kapsamında 22-24 Kasım 2022 tarihleri arasında Arnavutluk ’un başkenti Tiran’da düzenlenen atölyeye katıldı. Bu programa Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır , Başkan Yardımcısı Meltem Öz ile birlikte katılan Kaşıkırık, Arnavutluk’ta bulunduğu sürede T.C. Tiran Büyükelçiliği ve Tiran Belediyesi başta olmak üzere önemli kurum ve kuruluşlara da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.    Amasra Belediyesi ile Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı iş birliğinde yürütülen “Amasra Belediyesi’nde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” isimli proje, ICLD’nin yürüttüğü ‘İnsan Hakları Temelli Yaklaşım İleri Düzey Uluslararası Eğitim ve Kapasite Artırma Programı’na kabul edilmişti. 18 ay sürecek programda atölyeler, eğitimler, saha ziyaretleri, deneyim paylaşımı toplantıları ile insan hakları temelli yaklaşımın yerel yönetimlerde kurumsallaşması hedefleniyor.   İlk atölye 20-23 Haziran 2022 tarihlerinde İzmir’de düzenlenmişti, ikincisi 22-24 Kasım arasında Tiran’da gerçekleşti. Üçüncü atölye 12-22 Haziran tarihleri arasında İsveç’te düzenlenecek. Kapanış atölyesi ise Kasım 2023’te Gürcistan’da olacak.     
Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı ile Amasra Belediyesi İş Birliğinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Başkanı Ayşe Kaşıkırık , ‘İsveç Uluslararası Yerel Demokrasi Merkezi (ICLD)’ tarafından yürütülen ‘İnsan Hakları Temelli Yaklaşım Programı’ kapsamında 22-24 Kasım 2022 tarihleri arasında Arnavutluk ’un başkenti Tiran’da düzenlenen atölyeye katıldı. Bu programa Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır , Başkan Yardımcısı Meltem Öz ile birlikte katılan Kaşıkırık, Arnavutluk’ta bulunduğu sürede T.C. Tiran Büyükelçiliği ve Tiran Belediyesi başta olmak üzere önemli kurum ve kuruluşlara da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

 

Amasra Belediyesi ile Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı iş birliğinde yürütülen “Amasra Belediyesi’nde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” isimli proje, ICLD’nin yürüttüğü ‘İnsan Hakları Temelli Yaklaşım İleri Düzey Uluslararası Eğitim ve Kapasite Artırma Programı’na kabul edilmişti. 18 ay sürecek programda atölyeler, eğitimler, saha ziyaretleri, deneyim paylaşımı toplantıları ile insan hakları temelli yaklaşımın yerel yönetimlerde kurumsallaşması hedefleniyor.

 

İlk atölye 20-23 Haziran 2022 tarihlerinde İzmir’de düzenlenmişti, ikincisi 22-24 Kasım arasında Tiran’da gerçekleşti. Üçüncü atölye 12-22 Haziran tarihleri arasında İsveç’te düzenlenecek. Kapanış atölyesi ise Kasım 2023’te Gürcistan’da olacak. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.