,, ,

Kars Çayı soğukların etkisiyle kısmen dondu

Gündem 27.12.2022 - 13:31, Güncelleme: 27.12.2022 - 13:31 4012+ kez okundu.
 

Kars Çayı soğukların etkisiyle kısmen dondu

Kars Çayı soğukların etkisiyle kısmen dondu
Kars Çayı , kent genelinde bir süredir etkili olan soğuk havanın etkisiyle kısmen dondu. Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 9 derece ölçüldüğü kentte, soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor. Bazı dere, nehir ve çeşmeler dondu, Kars Çayı 'nın da bir bölümü kısmen buz tuttu. Vatandaşlardan İsmail Ayaz, "Son zamanlarda hava iyice soğumaya başladı. Bugünlerde kar yağmasa da Kars Çayı donmaya başladı ve buz tuttu. Bu yıl çok fazla ayaz var. Bundan dolayı da birçok sulak alan dondu." diye konuştu.
Kars Çayı soğukların etkisiyle kısmen dondu

Kars Çayı , kent genelinde bir süredir etkili olan soğuk havanın etkisiyle kısmen dondu.

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 9 derece ölçüldüğü kentte, soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor.

Bazı dere, nehir ve çeşmeler dondu, Kars Çayı 'nın da bir bölümü kısmen buz tuttu.

Vatandaşlardan İsmail Ayaz, "Son zamanlarda hava iyice soğumaya başladı. Bugünlerde kar yağmasa da Kars Çayı donmaya başladı ve buz tuttu. Bu yıl çok fazla ayaz var. Bundan dolayı da birçok sulak alan dondu." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.