,, ,

Araf 6 Filmi İddialı Geliyor

Tv-Dünyası 19.12.2022 - 12:30, Güncelleme: 19.12.2022 - 12:41 5185+ kez okundu.
 

Araf 6 Filmi İddialı Geliyor

Araf 6 Filmi İddialı Geliyor
Yapımcılığını Tarık Karakulak , Biray Dalkıran , Eren Karatağ ve Asuman Şener Dalkıran 'ın Üstlendiği Yönetmen Koltuğunda Biray Dalkıran Ve Tarık Karakulak  'ın Oturduğu Başrollerinde  Gökhan Eryılmaz ,  Batuhan Soncul , Esenay Kılıç ,  Zafer Altun ve Çocuk Oyuncu Ekin İklim 'in Rol Aldığı Araf 6 Filmi İddialı Geliyor. Araf 6 Filminin Filmin konusu eski yıllarda yaşanan gerçek bir hikayeden alınmıştır. Bu olayların gerçek olması izleyiciyi bir hayli daha da korkutacaktır. Filmin konusu ise, Bir Öğretmen'in (Yavuz) geçmişinde yaşamış olduğu olaylar sebebiyle, cinlerin musallat oluşunu konu almaktadır. Son zamanlarda görülen korku filmlerinin aksine, bu filmde daha çok gerilim olacağı anlatılmaktadır. Araf 6 Filmi Önümüzdeki Günlerde Sinema Severlerle Buluşacak.  Haber : Görkem EMGEN
Araf 6 Filmi İddialı Geliyor

Yapımcılığını Tarık Karakulak , Biray Dalkıran , Eren Karatağ ve Asuman Şener Dalkıran 'ın Üstlendiği Yönetmen Koltuğunda Biray Dalkıran Ve Tarık Karakulak  'ın Oturduğu Başrollerinde  Gökhan Eryılmaz Batuhan Soncul , Esenay Kılıç Zafer Altun ve Çocuk Oyuncu Ekin İklim 'in Rol Aldığı Araf 6 Filmi İddialı Geliyor. Araf 6 Filminin Filmin konusu eski yıllarda yaşanan gerçek bir hikayeden alınmıştır. Bu olayların gerçek olması izleyiciyi bir hayli daha da korkutacaktır. Filmin konusu ise, Bir Öğretmen'in (Yavuz) geçmişinde yaşamış olduğu olaylar sebebiyle, cinlerin musallat oluşunu konu almaktadır. Son zamanlarda görülen korku filmlerinin aksine, bu filmde daha çok gerilim olacağı anlatılmaktadır. Araf 6 Filmi Önümüzdeki Günlerde Sinema Severlerle Buluşacak. 

Haber : Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.