,, ,

Venüs Chiron Karesini Karma Astrolog Zeynep Aşcı Yorumluyor

Astroloji 19.12.2022 - 09:18, Güncelleme: 19.12.2022 - 09:18 7121+ kez okundu.
 

Venüs Chiron Karesini Karma Astrolog Zeynep Aşcı Yorumluyor

Venüs Chiron Karesini Karma Astrolog Zeynep Aşcı Yorumluyor
YARALI ŞİFACI CHİRON SAHNEDE “ÖNCE SENİ YARALARIM, SONRA DA BİR ŞİFACIYA DÖNÜŞTÜRÜRÜM” Kıymetli Takipçilerim, Venüs, Chiron ile kare açıda. Aşk ve para konularında güven ihtiyacımız çok yükseliyor. Aşka güvenimizin azaldığı, bazılarımızın aşka küstüğü durumlar olmuş olabilir. “Beni seviyor mu?”, “Ya sevmiyorsa?” vb duygu karmaşası yaşayabiliriz. İlişkilerinde küslük olanlar ve partnerini kaybetmek istemeyenler barışmak için pahalı hediyeler almak veya farklı jestler yapmak isteyebilirler. Günün tarot kartı 11 Adalet; partnerimizi üzmemek adına hoşlanmadığımız davranışları veya fikirleri hoşlanıyormuş gibi yapmak, yapmak istemediğimiz şeyleri yapmaya çalışmak gibi fazla fedakarlıklar yapmaya kalkabiliriz. Adalet kartı bizi bu konularda uyarıyor; “önce kendine adil ol. Sen ne istiyorsun? Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma” der. Bazen empatinin ayarını kaçırırız. Şunu unutmamak lazım “sen kaldırabiliyorsan başkası da kaldırabilir”. Bize ait olmayan yükleri bırakmak gerekir. Aşk bazen sevdiğinin mutluluğu için geride durmaktır. Fiziksel uzaklık yaşayan çiftlerin birbirlerine olan özlemi artabilir ama maddi manevi sorumluluklar bu kavuşmayı geciktirecek gibi duruyor. Chiron kırmızı “S” “biraz daha sabır” diyor. Maddi konulardaki güven arayışımız da yükseliyor. Ciddi ilişkisi olanlar, yuva kurmaya doğru ilerlemek isteyenler için hem maddi hem aşk ilişkilerindeki güvenlik arayışı ikiye katlanıyor. İşverenler için de çalışanların maaşlarını ödeyebilmek, sigorta primlerini yatırmak vb konularda maddi güvenceye ihtiyaçları var. Sanatın her alanında aktif olanlar bu sert açıyı üretmek için değerlendirebilirler. Onlar için gayet güzel bir etki. Genel anlamda kendimizi, enerjimizi, duygularımızı kilitlenmiş hissedebiliriz. Aynı Kılıç Sekizlisi Tarot kartında olduğu gibi. Aşkı Nirvana da yaşamak isteriz, maddi sıkıntı yokmuş gibi özgürce istediğimizi almak isteriz. Ama hem aşk hem para konusunda önümüzü göremeyiz. Burada yapmamız gereken bu durumun geçici olduğunun farkındalığı ile hareket etmek ve daha yüksek bir hedefe ulaşmak için kendimizi toplayabilmek, iyileştirmek için kendimize şans vermek. Yaralı şifacı Chiron ’un bizi bu konulardan yaraladığı ve yaralarımızı sarmak için bizi bir şifacıya dönüştürdüğünü de anlamamız gerekiyor. İyileşme, içeriden başlar. Şifalanmayı önce biz istemeliyiz. Biz istemezsek kimse bize yardım edemez. Her şey gönlümüzce ve bütünün hayrına olsun inşallah. Aşk kazansın, Sevgiler Karma Astrolog / Zeynep AŞCI
Venüs Chiron Karesini Karma Astrolog Zeynep Aşcı Yorumluyor

YARALI ŞİFACI CHİRON SAHNEDE “ÖNCE SENİ YARALARIM, SONRA DA BİR ŞİFACIYA DÖNÜŞTÜRÜRÜM”

Kıymetli Takipçilerim, Venüs, Chiron ile kare açıda. Aşk ve para konularında güven ihtiyacımız çok yükseliyor. Aşka güvenimizin azaldığı, bazılarımızın aşka küstüğü durumlar olmuş olabilir. “Beni seviyor mu?”, “Ya sevmiyorsa?” vb duygu karmaşası yaşayabiliriz. İlişkilerinde küslük olanlar ve partnerini kaybetmek istemeyenler barışmak için pahalı hediyeler almak veya farklı jestler yapmak isteyebilirler.

Günün tarot kartı 11 Adalet; partnerimizi üzmemek adına hoşlanmadığımız davranışları veya fikirleri hoşlanıyormuş gibi yapmak, yapmak istemediğimiz şeyleri yapmaya çalışmak gibi fazla fedakarlıklar yapmaya kalkabiliriz. Adalet kartı bizi bu konularda uyarıyor; “önce kendine adil ol. Sen ne istiyorsun? Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma” der. Bazen empatinin ayarını kaçırırız. Şunu unutmamak lazım “sen kaldırabiliyorsan başkası da kaldırabilir”. Bize ait olmayan yükleri bırakmak gerekir. Aşk bazen sevdiğinin mutluluğu için geride durmaktır.

Fiziksel uzaklık yaşayan çiftlerin birbirlerine olan özlemi artabilir ama maddi manevi sorumluluklar bu kavuşmayı geciktirecek gibi duruyor. Chiron kırmızı “S” “biraz daha sabır” diyor.

Maddi konulardaki güven arayışımız da yükseliyor. Ciddi ilişkisi olanlar, yuva kurmaya doğru ilerlemek isteyenler için hem maddi hem aşk ilişkilerindeki güvenlik arayışı ikiye katlanıyor.

İşverenler için de çalışanların maaşlarını ödeyebilmek, sigorta primlerini yatırmak vb konularda maddi güvenceye ihtiyaçları var.

Sanatın her alanında aktif olanlar bu sert açıyı üretmek için değerlendirebilirler. Onlar için gayet güzel bir etki.

Genel anlamda kendimizi, enerjimizi, duygularımızı kilitlenmiş hissedebiliriz. Aynı Kılıç Sekizlisi Tarot kartında olduğu gibi. Aşkı Nirvana da yaşamak isteriz, maddi sıkıntı yokmuş gibi özgürce istediğimizi almak isteriz. Ama hem aşk hem para konusunda önümüzü göremeyiz. Burada yapmamız gereken bu durumun geçici olduğunun farkındalığı ile hareket etmek ve daha yüksek bir hedefe ulaşmak için kendimizi toplayabilmek, iyileştirmek için kendimize şans vermek.

Yaralı şifacı Chiron ’un bizi bu konulardan yaraladığı ve yaralarımızı sarmak için bizi bir şifacıya dönüştürdüğünü de anlamamız gerekiyor. İyileşme, içeriden başlar. Şifalanmayı önce biz istemeliyiz. Biz istemezsek kimse bize yardım edemez.

Her şey gönlümüzce ve bütünün hayrına olsun inşallah. Aşk kazansın, Sevgiler

Karma Astrolog / Zeynep AŞCI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.