,, ,

Bursa'da silahlı kavgada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Gündem 13.12.2022 - 16:15, Güncelleme: 13.12.2022 - 16:15 4498+ kez okundu.
 

Bursa'da silahlı kavgada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Bursa'da silahlı kavgada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Bursa 'nın Yıldırım ilçesinde çıkan kavgada biri darp sonucu, diğeri silahla vurulan 2 kişi yaralandı. Millet Mahallesi 6. Yıldırım Sokağı'nda O.B. (55) ve A.K. (62) ile kimliği henüz belirlenemeyen şüpheliler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.B. tabancayla bacağından yaralandı. A.K. ise darbedildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülenen olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.    
Bursa'da silahlı kavgada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Bursa 'nın Yıldırım ilçesinde çıkan kavgada biri darp sonucu, diğeri silahla vurulan 2 kişi yaralandı.

Millet Mahallesi 6. Yıldırım Sokağı'nda O.B. (55) ve A.K. (62) ile kimliği henüz belirlenemeyen şüpheliler arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.B. tabancayla bacağından yaralandı. A.K. ise darbedildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülenen olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.