,, ,

Vatan Severler Partisi'nin Genel Başkan Vekili Kız Çocuklarımıza Karşı İstismar Şiddet Olayları İlgili Açıklama Yaptı.

Siyaset 10.12.2022 - 12:50, Güncelleme: 10.12.2022 - 12:50 3817+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisi'nin Genel Başkan Vekili Kız Çocuklarımıza Karşı İstismar Şiddet Olayları İlgili Açıklama Yaptı.

Vatan Severler Partisi'nin Genel Başkan Vekili Kız Çocuklarımıza Karşı İstismar Şiddet Olayları İlgili Açıklama Yaptı.
Vatan Severler Partisi ' nin Genel Başkan Vekili Asuman Özdemir Basın açıklamasında' şu ifadelere yer verdi. Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ki sorunlara kalıcı çözüm arayışında olduğunu ve 6'yaşında ki kız çocuğunun evlendirilmesini asla insani vicdani ahlaki buluyorum. Ben de bir kadın olarak bir kız çocuğu annesi olarak bütün çocuklarımıza sahip çıkacağız'dır. Yer yüzünde islamı en iyi biçimde yaşanılmasından yaşatılmasından tanıtılmasından öğretilmesinden vede öğrenilmesinden yanayız dır  Ama. İslam çatısı altında olduğunu söyleyip kendi sapkın şahsi isteklerini ve arzularını islam kuralları diyerek yerine getirmeye çalışan din tacirlerinin hepsinden hesabını soracağız.ifade etti. Bu ve buna benzer diğer olayların takipçisi olacağız. Kız çocuklarımıza karşı istismar şiddet olaylarının bitirilmesine yönelik çalışmalara devam ediyor olacağız.dedi. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser açıklamasında şunları söyledi. Bizler de Vatan Severler Partisi olarak bütün dinlere mezheplere inanışlara fikirlere yaşam kültürlerine törelerine saygılıyızdır. Ama. Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde laiklik ilkesiyle  Toplumu İnsan hayatını olumsuz yönde etkileyen faktörler arasında dini de kullanmaya çalışanlar arasında da anayasal olarak düzenleme yapma hakkımızı da kullanacağız.
Vatan Severler Partisi'nin Genel Başkan Vekili Kız Çocuklarımıza Karşı İstismar Şiddet Olayları İlgili Açıklama Yaptı.

Vatan Severler Partisi ' nin Genel Başkan Vekili Asuman Özdemir Basın açıklamasında' şu ifadelere yer verdi.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ki sorunlara kalıcı çözüm arayışında olduğunu ve 6'yaşında ki kız çocuğunun evlendirilmesini asla insani vicdani ahlaki buluyorum.

Ben de bir kadın olarak bir kız çocuğu annesi olarak bütün çocuklarımıza sahip çıkacağız'dır.

Yer yüzünde islamı en iyi biçimde yaşanılmasından yaşatılmasından tanıtılmasından öğretilmesinden vede öğrenilmesinden yanayız dır 
Ama.
İslam çatısı altında olduğunu söyleyip kendi sapkın şahsi isteklerini ve arzularını islam kuralları diyerek yerine getirmeye çalışan din tacirlerinin hepsinden hesabını soracağız.ifade etti.

Bu ve buna benzer diğer olayların takipçisi olacağız. Kız çocuklarımıza karşı istismar şiddet olaylarının bitirilmesine yönelik çalışmalara devam ediyor olacağız.dedi.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser açıklamasında şunları söyledi.
Bizler de Vatan Severler Partisi olarak bütün dinlere mezheplere inanışlara fikirlere yaşam kültürlerine törelerine saygılıyızdır.
Ama.
Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde laiklik ilkesiyle 
Toplumu İnsan hayatını olumsuz yönde etkileyen faktörler arasında dini de kullanmaya çalışanlar arasında da anayasal olarak düzenleme yapma hakkımızı da kullanacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.