,, ,

Arka Sokaklar Dizisinde Çalan Şarkılar

Tv-Dünyası 03.12.2022 - 09:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 09:56 7076+ kez okundu.
 

Arka Sokaklar Dizisinde Çalan Şarkılar

Arka Sokaklar Dizisinde Çalan Şarkılar
Arka Sokaklar dizisinde çalan müzikleri Murat Evgin tarafından bestelenmiştir. Uzun yıllar boyunca ezbere bilinen şarkılar besteleyen Murat Evgin kimdir? 5 Kasım 1977 yılında İstanbul da doğmuş olan sanatçı, usta oyuncu Erol Evgin’in oğludur. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümü bitirip İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümlerinde yüksek lisans yapmıştır.   2012 yılında Arka Sokaklar Dizi Müzikleri albümünü çıkardı. Albüme koymadığı Arka sokaklar dizisi için yazdığı yaklaşık 250 adet şarkı bulunur.   l Arka sokaklar jenerik müziği l Bambaşka Bir Şehir l Hüsnü TemaMesut Tema l İlk, Tek, Son Aşkımsın l Murat ve Zeynep l Özledim l Beni Ellere Verdin l Hüsnü’nün Vurma Sahnesi l Sokağın Sesi (Aksiyon Müziği) l Elif ve Sinan Tema (Duygusal Fon) l Ben Sana Aşığım l Jenerik Müziği (Hüzünlü Versiyon) l Adrenalin l Melek Tema l Mektup l Umut’un Vedası l Bambaşka Bir Şehir (duygusal versiyon) l Macera l İspanya Baskıcı l Suçluların Peşinde l Pınar ve Ali l Mesut Hüzünlü Fon l Seyran (duygusal Fon Müziği) l Engin ve Annesi Duygusal Fon l Komedi Müziği l İlk, Tek, Son Aşkımsın (enstrümantal) l Hüsnü Komedi (yavaş versiyon= l Aşk l Komedi Müziği 1 l Bambaşka Bir Şehir (enstrümantal) l Çoban Ailesi l Yitik Hayatlar l Kaçış l Gerilim Müziği l Neler Oluyor? l Mesut Neşeli l Tünelin Sonu l Gergin Bekleyiş l Şehit l Rıza Baba Yarınlara Sarıl l Hüzünlü Aksiyon l Aksiyon Müziği Senfonik l Hüsnü (Ağır Gitar Versiyon) l Tehlike Müziği (2007) l Mesut Duygusal Gerilim l Pınar ve Ali Asker Mektubu l Ali’nin Vurulma Sahnesi Müziği l Zeynep’in Vurulma Müziği l Karlar Üzerinde Aksiyon l Aylin Vurulma Sahtesi Müziği l Mesut ile Cevher Aksiyon Müziği l Rüya l Suat’ın Ardından l Aşkın Huzuru l Bir Hikayem Var Benim l Hüsnü ve Çocukları Tema l Elif’in Gerilim Müziği l Çocuklar Tema l Aksiyon Müziği – Arap Ezgileri l Kötü Karakter Müziği
Arka Sokaklar Dizisinde Çalan Şarkılar

Arka Sokaklar dizisinde çalan müzikleri Murat Evgin tarafından bestelenmiştir. Uzun yıllar boyunca ezbere bilinen şarkılar besteleyen Murat Evgin kimdir? 5 Kasım 1977 yılında İstanbul da doğmuş olan sanatçı, usta oyuncu Erol Evgin’in oğludur. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümü bitirip İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümlerinde yüksek lisans yapmıştır.

 

2012 yılında Arka Sokaklar Dizi Müzikleri albümünü çıkardı. Albüme koymadığı Arka sokaklar dizisi için yazdığı yaklaşık 250 adet şarkı bulunur.

 

l Arka sokaklar jenerik müziği

l Bambaşka Bir Şehir

l Hüsnü TemaMesut Tema

l İlk, Tek, Son Aşkımsın

l Murat ve Zeynep

l Özledim

l Beni Ellere Verdin

l Hüsnü’nün Vurma Sahnesi

l Sokağın Sesi (Aksiyon Müziği)

l Elif ve Sinan Tema (Duygusal Fon)

l Ben Sana Aşığım

l Jenerik Müziği (Hüzünlü Versiyon)

l Adrenalin

l Melek Tema

l Mektup

l Umut’un Vedası

l Bambaşka Bir Şehir (duygusal versiyon)

l Macera

l İspanya Baskıcı

l Suçluların Peşinde

l Pınar ve Ali

l Mesut Hüzünlü Fon

l Seyran (duygusal Fon Müziği)

l Engin ve Annesi Duygusal Fon

l Komedi Müziği

l İlk, Tek, Son Aşkımsın (enstrümantal)

l Hüsnü Komedi (yavaş versiyon=

l Aşk

l Komedi Müziği 1

l Bambaşka Bir Şehir (enstrümantal)

l Çoban Ailesi

l Yitik Hayatlar

l Kaçış

l Gerilim Müziği

l Neler Oluyor?

l Mesut Neşeli

l Tünelin Sonu

l Gergin Bekleyiş

l Şehit

l Rıza Baba Yarınlara Sarıl

l Hüzünlü Aksiyon

l Aksiyon Müziği Senfonik

l Hüsnü (Ağır Gitar Versiyon)

l Tehlike Müziği (2007)

l Mesut Duygusal Gerilim

l Pınar ve Ali Asker Mektubu

l Ali’nin Vurulma Sahnesi Müziği

l Zeynep’in Vurulma Müziği

l Karlar Üzerinde Aksiyon

l Aylin Vurulma Sahtesi Müziği

l Mesut ile Cevher Aksiyon Müziği

l Rüya

l Suat’ın Ardından

l Aşkın Huzuru

l Bir Hikayem Var Benim

l Hüsnü ve Çocukları Tema

l Elif’in Gerilim Müziği

l Çocuklar Tema

l Aksiyon Müziği – Arap Ezgileri

l Kötü Karakter Müziği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.