,, ,

Trabzon’da 3 ilçede aranan 8 kişi yakalandı

Asayiş 02.12.2022 - 12:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 12:41 5096+ kez okundu.
 

Trabzon’da 3 ilçede aranan 8 kişi yakalandı

Trabzon’da 3 ilçede aranan 8 kişi yakalandı
Trabzon’da yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 8 kişi yakalandı.   Edinilen bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Şube Müdürlüğü, Ortahisar, Sürmene, Of İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından yapılan çalışmalarda “Basit yaralama” suçundan Ş.B., S.A.H., A.C.D. ve H.P., “Sesli, Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret” suçundan H.D., “Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma” suçundan F.K., “Uyuşturucu veya Uyarı Madde İmal ve Ticaret Suçu”ndan Ö.Z. ve A.V. yakalandı.   Gözaltına alınan 8 kişi yapılan işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.  Haber: Tanju Akıncıoğlu
Trabzon’da 3 ilçede aranan 8 kişi yakalandı

Trabzon’da yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 8 kişi yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Şube Müdürlüğü, Ortahisar, Sürmene, Of İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından yapılan çalışmalarda “Basit yaralama” suçundan Ş.B., S.A.H., A.C.D. ve H.P., “Sesli, Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret” suçundan H.D., “Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma” suçundan F.K., “Uyuşturucu veya Uyarı Madde İmal ve Ticaret Suçu”ndan Ö.Z. ve A.V. yakalandı.

 

Gözaltına alınan 8 kişi yapılan işlemlerin ardından cezaevine gönderildi. 

Haber: Tanju Akıncıoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.