,, ,

Kırklareli'nde organize suç örgütü operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

Gündem 18.11.2022 - 09:57, Güncelleme: 18.11.2022 - 09:57 4636+ kez okundu.
 

Kırklareli'nde organize suç örgütü operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

Kırklareli'nde organize suç örgütü operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Kırklareli 'nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen organize suç örgütü operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, organize suçlar işlendiği bilgisi üzerine Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı. Belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda "yağma" ve "resmi belgede sahtecilik " suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltı kararı verilen H.Ş, F.Ş E.Ö, Ö.V ve E.Y. yakalandı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 32 mermi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.Ş, E.Ö, Ö.V ve E.Y. sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Şüpheli H.Ş adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kırklareli'nde organize suç örgütü operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

Kırklareli 'nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen organize suç örgütü operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, organize suçlar işlendiği bilgisi üzerine Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

Belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda "yağma" ve "resmi belgede sahtecilik " suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltı kararı verilen H.Ş, F.Ş E.Ö, Ö.V ve E.Y. yakalandı.

Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 32 mermi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.Ş, E.Ö, Ö.V ve E.Y. sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Şüpheli H.Ş adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.