,, ,

Enes Batur Kimdir?

Kimdir 16.11.2022 - 14:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 14:25 5370+ kez okundu.
 

Enes Batur Kimdir?

Enes Batur Kimdir?
Türkiye’nin adından çokça bahsettiren en ünlü youtuber diye de tabir edilen içerik üreticilerinden biri olan Enes Batur Sungurtekin 1998 Antalya doğumludur. Polis emeklisi Fatih Sungurtekin ile hemşire olan Arzu Sungurtekin’in oğullarıdır. Toygu Berat Sungurtekin ve Elis Bera Sungurtekin isminde iki kardeşi vardır. Annesi Malatyalı babası Adanalıdır. Uzun zamandır ve istikrarlı bir şekilde içerik üreticisi olması sayesinde YouTube platformunda ciddi bir takipçi kitlesine sahiptir. 44. Altın Kelebek ödüllerine ilk kez dahil edilen sosyal medya platformunda ilk ödülün sahibi olmuş daha sonra küçük çocuklara kötü örnek teşkil edebileceği göz önüne alınarak ödül geri alınmıştır. Enes Batur Yılın sosyal medya fenomeni başlığı ile 5. Altın Palmiye ödülüne layık görüldü. Sosyal medya fenomenliği ile gelen bu şöhreti hız kesmeden başka projelere imza atarak devamlılığını sağladı. İlk olarak başrollerini ünlü isimlerin paylaştığı kendi yaşamını anlattığı “Enes Batur Hayal Mi? Gerçek Mi? İsimli filmi ile sinemaya adım attı daha sonra ikinci filmi “ Enes Batur Gerçek Kahraman” vizyona girdi. Survivor gibi show programlarına konuk oldu. Eğitimine Antalya Bilim Üniversitesinde devam ederken yarıda bırakarak yaptığı iş doğrultusunda Nişantaşı Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümüne devam etti. Sinema filmlerinin ardından Enes Batur- Dolunay isimli parça ile kendinden söz ettirdi. Enes Batur Yayınlandığı andan itibaren kısa bir süre içerisinde en çok tıklanmayı alarak gündeme bomba gibi düşen parça yarım saatte 500.000 tıklanma alarak izlendi. Şu an güncel olarak 15.5 milyon takipçiyle ulaşan Enes Batur dijital medya platformunda önemli isimlerden biridir. Paylaştığı videolar çok kısa sürede ve geniş kitleler tarafından izlenmektedir.       FİLMLERİ:   l ENES BATUR HAYAL Mİ? GERÇEK Mİ? l ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN     ÖDÜLLERİ:   l ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜ (GERİ ALINDI) l ALTIN PALMİYE
Enes Batur Kimdir?

Türkiye’nin adından çokça bahsettiren en ünlü youtuber diye de tabir edilen içerik üreticilerinden biri olan Enes Batur Sungurtekin 1998 Antalya doğumludur.

Polis emeklisi Fatih Sungurtekin ile hemşire olan Arzu Sungurtekin’in oğullarıdır. Toygu Berat Sungurtekin ve Elis Bera Sungurtekin isminde iki kardeşi vardır. Annesi Malatyalı babası Adanalıdır. Uzun zamandır ve istikrarlı bir şekilde içerik üreticisi olması sayesinde YouTube platformunda ciddi bir takipçi kitlesine sahiptir. 44. Altın Kelebek ödüllerine ilk kez dahil edilen sosyal medya platformunda ilk ödülün sahibi olmuş daha sonra küçük çocuklara kötü örnek teşkil edebileceği göz önüne alınarak ödül geri alınmıştır.

Enes Batur Yılın sosyal medya fenomeni başlığı ile 5. Altın Palmiye ödülüne layık görüldü. Sosyal medya fenomenliği ile gelen bu şöhreti hız kesmeden başka projelere imza atarak devamlılığını sağladı. İlk olarak başrollerini ünlü isimlerin paylaştığı kendi yaşamını anlattığı “ Enes Batur Hayal Mi? Gerçek Mi? İsimli filmi ile sinemaya adım attı daha sonra ikinci filmi “ Enes Batur Gerçek Kahraman” vizyona girdi. Survivor gibi show programlarına konuk oldu. Eğitimine Antalya Bilim Üniversitesinde devam ederken yarıda bırakarak yaptığı iş doğrultusunda Nişantaşı Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümüne devam etti. Sinema filmlerinin ardından Enes Batur- Dolunay isimli parça ile kendinden söz ettirdi.

Enes Batur Yayınlandığı andan itibaren kısa bir süre içerisinde en çok tıklanmayı alarak gündeme bomba gibi düşen parça yarım saatte 500.000 tıklanma alarak izlendi. Şu an güncel olarak 15.5 milyon takipçiyle ulaşan Enes Batur dijital medya platformunda önemli isimlerden biridir. Paylaştığı videolar çok kısa sürede ve geniş kitleler tarafından izlenmektedir.

 

 

 

FİLMLERİ:

 

l ENES BATUR HAYAL Mİ? GERÇEK Mİ?

l ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN

 

 

ÖDÜLLERİ:

 

l ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜ (GERİ ALINDI)

l ALTIN PALMİYE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.