,, ,

Furkan Palalı'nın Yeni Dizisi Belli Oldu: Şebeke

Gündem 14.11.2022 - 12:36, Güncelleme: 14.11.2022 - 12:36 5428+ kez okundu.
 

Furkan Palalı'nın Yeni Dizisi Belli Oldu: Şebeke

Furkan Palalı'nın Yeni Dizisi Belli Oldu: Şebeke
Son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova'da izleyici karşısına çıkan ve uzun zamandır gelen teklifleri değerlendiren başarılı yakışıklı oyuncu Furkan Palalı , TRT Dijital'de yayınlanacak olan ' Şebeke ' adlı dizi ile anlaştı. Medya Fikir Kulübü'nün yapımcılığını üstlendiği, Kemal Çelik ve İbrahim Elma 'nın senaryosunu kaleme aldığı ve ilk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin yönetmen koltuğuna Ozan Uzunoğlu oturacak. Şebeke, yakında TRT Dijital'de! Kaynak: Birsen A.
Furkan Palalı'nın Yeni Dizisi Belli Oldu: Şebeke
Son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova'da izleyici karşısına çıkan ve uzun zamandır gelen teklifleri değerlendiren başarılı yakışıklı oyuncu Furkan Palalı , TRT Dijital'de yayınlanacak olan ' Şebeke ' adlı dizi ile anlaştı.
Medya Fikir Kulübü'nün yapımcılığını üstlendiği, Kemal Çelik ve İbrahim Elma 'nın senaryosunu kaleme aldığı ve ilk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin yönetmen koltuğuna Ozan Uzunoğlu oturacak.
Şebeke, yakında TRT Dijital'de!
Kaynak: Birsen A.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.