,, ,

Fatih Erbakan; LGBT Derneklerini Kapatacağız

Gündem 12.11.2022 - 16:55, Güncelleme: 12.11.2022 - 16:55 5174+ kez okundu.
 

Fatih Erbakan; LGBT Derneklerini Kapatacağız

Fatih Erbakan; LGBT Derneklerini Kapatacağız
Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan iktidara geldikleri anda LGBT derneklerini kapatacaklarını söyledi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı canlı yayında, iktidara geldikleri an itibariyle LGBT derneklerini kapatacaklarını ifade etti. Katıldığı canlı yayında iktidara geldiklerinde LGBT derneklerini kapatacaklarını ifade eden Erbakan; "İktidara gelince LGBTİ derneklerini kapatacağız" diyen Erbakan, "Tüm dinlerde yasaklanmış bir sapkınlıktır. İstanbul sözleşmesi de bunlarla ilgili. 6284 onun uzantısı ve uygulanması devam ediyor. İstanbul Sözleşmesi ailenin temeline konulmuş bir dinamit gibi” dedi.  Haber: Murat Marap
Fatih Erbakan; LGBT Derneklerini Kapatacağız

Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan iktidara geldikleri anda LGBT derneklerini kapatacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı canlı yayında, iktidara geldikleri an itibariyle LGBT derneklerini kapatacaklarını ifade etti.

Katıldığı canlı yayında iktidara geldiklerinde LGBT derneklerini kapatacaklarını ifade eden Erbakan;

"İktidara gelince LGBTİ derneklerini kapatacağız" diyen Erbakan, "Tüm dinlerde yasaklanmış bir sapkınlıktır. İstanbul sözleşmesi de bunlarla ilgili. 6284 onun uzantısı ve uygulanması devam ediyor. İstanbul Sözleşmesi ailenin temeline konulmuş bir dinamit gibi” dedi. 

Haber: Murat Marap

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.