,, ,

Berfin 1 haftadır kayıp

Gündem 10.11.2022 - 16:47, Güncelleme: 10.11.2022 - 16:48 3614+ kez okundu.
 

Berfin 1 haftadır kayıp

Berfin 1 haftadır kayıp
Hatay 'ın Erzin İlçesi Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden 18 yaşındaki Berfin Baran isimli genç kızdan, evden çıktığı 4 Kasım tarihinden itibaren bir daha haber alınamadı. ailesi, yakınları ve arkadaşları hayatından endişe ediyor. Kız kardeşini her yerde aradığını, bir sonuç alamadığını ifade eden abi Behçet Baran, Berfin'i gören veya yerini bilenlerin, insaniyet namına 0544 541 1921 numaralı telefona bilgi vermelerini istedi. Haber: VEYSEL CINCIK  
Berfin 1 haftadır kayıp

Hatay 'ın Erzin İlçesi Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden 18 yaşındaki Berfin Baran isimli genç kızdan, evden çıktığı 4 Kasım tarihinden itibaren bir daha haber alınamadı. ailesi, yakınları ve arkadaşları hayatından endişe ediyor. Kız kardeşini her yerde aradığını, bir sonuç alamadığını ifade eden abi Behçet Baran, Berfin'i gören veya yerini bilenlerin, insaniyet namına 0544 541 1921 numaralı telefona bilgi vermelerini istedi.

Haber: VEYSEL CINCIK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.