,, ,

Kayıp kızın cesedi bulundu

Gündem 10.11.2022 - 15:28, Güncelleme: 10.11.2022 - 15:30 3175+ kez okundu.
 

Kayıp kızın cesedi bulundu

Kayıp kızın cesedi bulundu
Hatay 'ın Erzin ilçesinde, narenciye bahçesinde çalıştığı sırada kaybolan 14 yaşındaki Fidan Tunç 5 gün sonra bir narenciye bahçesinde ölü olarak bulundu. Ailesi ile birlikte tarım işçiliği yapan Fidan Tunç, iddiaya göre 5 gün önce bir portakal bahçesinde çalıştığı esnada ortadan kayboldu. Genç kızın ailesi çevrede yaptığı aramada kızlarına ulaşamayınca kayıp başvurusunda bulundu.   Drone destekli arama Günlerdir jandarma ve AFAD ekibi tarafından dron desteği ile aranan Fidan Tunç, Karahöyük mevkisindeki Botaş yolu üzerinde başka bir narenciye bahçesinde ölü olarak bulundu. Tunç'un cenazesi, savcının incelemesinin ardından Erzin Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Operasyon başlatıldı Genç kızın cesedinin bulunması akabinde, Erzin Mahmutlu Mahallesinde güvenlik güçleri geniş çaplı operasyon düzenledi. Operasyon esnasında Suriye uyruklu şahıslar şehir dışına çıkartıldı. Haber: VEYSEL CINCIK    
Kayıp kızın cesedi bulundu

Hatay 'ın Erzin ilçesinde, narenciye bahçesinde çalıştığı sırada kaybolan 14 yaşındaki Fidan Tunç 5 gün sonra bir narenciye bahçesinde ölü olarak bulundu. Ailesi ile birlikte tarım işçiliği yapan Fidan Tunç, iddiaya göre 5 gün önce bir portakal bahçesinde çalıştığı esnada ortadan kayboldu. Genç kızın ailesi çevrede yaptığı aramada kızlarına ulaşamayınca kayıp başvurusunda bulundu.

 

Drone destekli arama

Günlerdir jandarma ve AFAD ekibi tarafından dron desteği ile aranan Fidan Tunç, Karahöyük mevkisindeki Botaş yolu üzerinde başka bir narenciye bahçesinde ölü olarak bulundu. Tunç'un cenazesi, savcının incelemesinin ardından Erzin Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Operasyon başlatıldı

Genç kızın cesedinin bulunması akabinde, Erzin Mahmutlu Mahallesinde güvenlik güçleri geniş çaplı operasyon düzenledi. Operasyon esnasında Suriye uyruklu şahıslar şehir dışına çıkartıldı.

Haber: VEYSEL CINCIK

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.