,, ,

Cağan Efe Ak Kimdir ?

Kimdir 07.11.2022 - 11:21, Güncelleme: 07.11.2022 - 11:21 6682+ kez okundu.
 

Cağan Efe Ak Kimdir ?

Cağan Efe Ak Kimdir ?
Cağan Efe Ak Çocuk oyuncu, sinema ve dizi oyuncusu. 6 Haziran 2007, İstanbul doğumlu. İlköğrenim eğitimine devam etmektedir. Küçük oyuncunun kameralarla tanışması reklam filmleri ile olmuştur. LC Waikiki ve Vodafone reklamlarında yer alan Çağan Efe Ak , Bir Gün Bir Çocuk adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Şehzade Murat karakterini canlandırmıştır.   Sevimli oyuncu Cağan Efe Ak , aynı zamanda aikido sporu ile ilgilenmektedir. 2016’da İçerde dizisinde Sarp’ın çocukluğunu canlandırdı, bu rolle ünlendi, 2018’de Ailecek Şakınız, Deliler Fatih'in Fermanı filmlerinde rol aldı. 2020’de başrol oynadığı Tozkoparan İskender dizisinde İskender karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.  
Cağan Efe Ak Kimdir ?
Cağan Efe Ak Çocuk oyuncu, sinema ve dizi oyuncusu. 6 Haziran 2007, İstanbul doğumlu. İlköğrenim eğitimine devam etmektedir. Küçük oyuncunun kameralarla tanışması reklam filmleri ile olmuştur. LC Waikiki ve Vodafone reklamlarında yer alan Çağan Efe Ak , Bir Gün Bir Çocuk adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Şehzade Murat karakterini canlandırmıştır.
 
Sevimli oyuncu Cağan Efe Ak , aynı zamanda aikido sporu ile ilgilenmektedir. 2016’da İçerde dizisinde Sarp’ın çocukluğunu canlandırdı, bu rolle ünlendi, 2018’de Ailecek Şakınız, Deliler Fatih'in Fermanı filmlerinde rol aldı. 2020’de başrol oynadığı Tozkoparan İskender dizisinde İskender karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.