,, ,

Ozorginal Adlib ile listeleri sallayacak!

Müzik 28.10.2022 - 09:12, Güncelleme: 28.10.2022 - 09:12 5951+ kez okundu.
 

Ozorginal Adlib ile listeleri sallayacak!

Ozorginal Adlib ile listeleri sallayacak!
Rap dünyasında büyük ses getiren Ozorginal yeni şarkılarını ard arda dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Ceg ile seslendirdiği Aynı Şekilde şarkısıyla milyonluk dinlemeyi geçen Ozorginal yeni şarkısı Adlib ile de müzik listelerini sallamaya hazırlanıyor. Sözleri Ozorginal bestesi Yvng Demo, aranjesi Bangrolly imzası taşıyan “Adlib” Sony Music Türkiye etiketiyle, tüm dijital platformlarda yayında.
Ozorginal Adlib ile listeleri sallayacak!

Rap dünyasında büyük ses getiren Ozorginal yeni şarkılarını ard arda dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Son olarak Ceg ile seslendirdiği Aynı Şekilde şarkısıyla milyonluk dinlemeyi geçen Ozorginal yeni şarkısı Adlib ile de müzik listelerini sallamaya hazırlanıyor.

Sözleri Ozorginal bestesi Yvng Demo, aranjesi Bangrolly imzası taşıyan “Adlib” Sony Music Türkiye etiketiyle, tüm dijital platformlarda yayında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.