,, ,

Hazine yarın 2 ihale düzenleyecek

Ekonomi 24.10.2022 - 16:18, Güncelleme: 24.10.2022 - 16:18 13659+ kez okundu.
 

Hazine yarın 2 ihale düzenleyecek

Hazine yarın 2 ihale düzenleyecek
Hazine ve Maliye Bakanlığı , yarın iki devlet tahvili ihalesi düzenleyecek. Bakanlığın yayımladığı iç borç ihraç takvimine göre, ilk ihalede 1 yıl (539 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracı yapılacak. İkinci ihalede 10 yıl (3570gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvilinin yeniden ihracı gerçekleştirilecek.
Hazine yarın 2 ihale düzenleyecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı , yarın iki devlet tahvili ihalesi düzenleyecek.

Bakanlığın yayımladığı iç borç ihraç takvimine göre, ilk ihalede 1 yıl (539 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracı yapılacak.

İkinci ihalede 10 yıl (3570gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvilinin yeniden ihracı gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.