,, ,

Geleneksel Bitki Üreticilerine 200 Bin Liraya Kadar Faizsiz Kredi İmkanı

Ekonomi 22.10.2022 - 12:56, Güncelleme: 22.10.2022 - 12:56 13295+ kez okundu.
 

Geleneksel Bitki Üreticilerine 200 Bin Liraya Kadar Faizsiz Kredi İmkanı

Geleneksel Bitki Üreticilerine 200 Bin Liraya Kadar Faizsiz Kredi İmkanı
Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince, geleneksel (yaygın) bitkisel üretim yapanlara verilen işletme ve yatırım kredilerinde üst limit 200 bin liraya çıkarıldı. Söz konusu kredilerde yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak. "Ziraat Bankası AŞ ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı", Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, geleneksel bitkisel üretim konusunda, 200 bin liraya kadar kullandırılacak yatırım ve işletme kredilerinde yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak. Değişiklik öncesinde faizsiz kredi imkanı, 100 bin liraya kadar olan krediler için sağlanıyordu.
Geleneksel Bitki Üreticilerine 200 Bin Liraya Kadar Faizsiz Kredi İmkanı

Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince, geleneksel (yaygın) bitkisel üretim yapanlara verilen işletme ve yatırım kredilerinde üst limit 200 bin liraya çıkarıldı. Söz konusu kredilerde yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak.

" Ziraat Bankası AŞ ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı", Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, geleneksel bitkisel üretim konusunda, 200 bin liraya kadar kullandırılacak yatırım ve işletme kredilerinde yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak.

Değişiklik öncesinde faizsiz kredi imkanı, 100 bin liraya kadar olan krediler için sağlanıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.