,, ,

Kenan Çelikarslan’dan Yeni Şarkı: “25’inde”

Müzik 20.10.2022 - 15:52, Güncelleme: 20.10.2022 - 15:52 6101+ kez okundu.
 

Kenan Çelikarslan’dan Yeni Şarkı: “25’inde”

Kenan Çelikarslan’dan Yeni Şarkı: “25’inde”
Kenan Çelikarslan ’ın yeni şarkısı “25’inde” On Air Music Co. markasıyla yayımlandı. Kendi yaşanmışlığından yola çıkarak yazılan şarkı, müzisyenin 25 yaşındaki duygu durumunu anlatıyor. Kenan Çelikarslan şarkıyla ilgili olarak: “25 yaşımı terk ederken bir hayli zorlandığım zamanlarda şarkıyı kaleme aldım. Anlatılacak şeyleri şarkı anlatıyor aslında. Bir cümleyle ‘İki sene öncemin cenaze marşıdır 25’inde.” açıklamasında bulunurken, şu an o hislerinin şarkıda kalmasından, geldiği noktadan ve yaşamından mutlu olduğunu da belirtiyor. Hemen her genç insanın zaman zaman kendi hissettiklerinin tercümanı olacak şarkı Apple Music Türkiye ve Fizy Müzik listelerinde yer aldı. 25’inde şarkısını dijital müzik servislerinden dinleyebilirsiniz.
Kenan Çelikarslan’dan Yeni Şarkı: “25’inde”

Kenan Çelikarslan ’ın yeni şarkısı “25’inde” On Air Music Co. markasıyla yayımlandı.

Kendi yaşanmışlığından yola çıkarak yazılan şarkı, müzisyenin 25 yaşındaki duygu durumunu anlatıyor.

Kenan Çelikarslan şarkıyla ilgili olarak: “25 yaşımı terk ederken bir hayli zorlandığım zamanlarda şarkıyı kaleme aldım. Anlatılacak şeyleri şarkı anlatıyor aslında. Bir cümleyle ‘İki sene öncemin cenaze marşıdır 25’inde.” açıklamasında bulunurken, şu an o hislerinin şarkıda kalmasından, geldiği noktadan ve yaşamından mutlu olduğunu da belirtiyor.

Hemen her genç insanın zaman zaman kendi hissettiklerinin tercümanı olacak şarkı Apple Music Türkiye ve Fizy Müzik listelerinde yer aldı.

25’inde şarkısını dijital müzik servislerinden dinleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.