,, ,

Ahmet Eşref Fakıbaba, “Ak Parti Üyeliğinden Ve Milletvekilliğinden İstifa Ettiğini" Duyurdu

Siyaset 20.10.2022 - 11:03, Güncelleme: 20.10.2022 - 11:03 3913+ kez okundu.
 

Ahmet Eşref Fakıbaba, “Ak Parti Üyeliğinden Ve Milletvekilliğinden İstifa Ettiğini" Duyurdu

Ahmet Eşref Fakıbaba, “Ak Parti Üyeliğinden Ve Milletvekilliğinden İstifa Ettiğini" Duyurdu
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, “ AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini" duyurdu. Fakıbaba, "Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum" dedi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba , bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini" açıkladı. Fakıbaba'nın açıklaması şöyle: "2003'te üyesi olduğum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. Ak Parti Üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur.” Böylece AK Parti 'nin Meclis'teki sandalye sayısı 287'den 286'ya düştü. 
Ahmet Eşref Fakıbaba, “Ak Parti Üyeliğinden Ve Milletvekilliğinden İstifa Ettiğini" Duyurdu

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, “ AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini" duyurdu. Fakıbaba, "Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba , bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini" açıkladı. Fakıbaba'nın açıklaması şöyle:

"2003'te üyesi olduğum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum.  Ak Parti Üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur.”

Böylece AK Parti 'nin Meclis'teki sandalye sayısı 287'den 286'ya düştü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.