,, ,

Aksaray'da bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Gündem 19.10.2022 - 17:55, Güncelleme: 19.10.2022 - 17:55 3790+ kez okundu.
 

Aksaray'da bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Aksaray'da bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı
Aksaray 'da bir kişinin silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Tacin Mahallesi 'nde Sait Y'nin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Yusuf K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Yusuf K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Yusuf K'nin ifadesinde, "Pişmanım. Öldürmeye ateş etmedim. Borç verdim, geri vermedi. Onu istemek için buluşmuştuk. Bir anda tartışmaya başladık." dediği öğrenildi. Tacin Mahallesi'nde Sait Y. ile Yusuf K, arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıkmış, Yusuf K, yanındaki ruhsatsız tabancayla Sait Y'ye ateş ederek olay yerinden kaçmıştı. Yusuf K, bir süre sonra polis ekiplerini arayarak Sait Y'yi vurduğunu, teslim olmak istediğini söylemişti. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Sait Y'nin hayatını kaybettiğini belirlemişti.
Aksaray'da bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Aksaray 'da bir kişinin silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Tacin Mahallesi 'nde Sait Y'nin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Yusuf K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Yusuf K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yusuf K'nin ifadesinde, "Pişmanım. Öldürmeye ateş etmedim. Borç verdim, geri vermedi. Onu istemek için buluşmuştuk. Bir anda tartışmaya başladık." dediği öğrenildi.

Tacin Mahallesi'nde Sait Y. ile Yusuf K, arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıkmış, Yusuf K, yanındaki ruhsatsız tabancayla Sait Y'ye ateş ederek olay yerinden kaçmıştı. Yusuf K, bir süre sonra polis ekiplerini arayarak Sait Y'yi vurduğunu, teslim olmak istediğini söylemişti.

Olay yerine giden sağlık ekipleri, Sait Y'nin hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.