,, ,

Gökberk Demirci'nin Yeni Dizisi Belli Oldu: 'Üvey Baba'

Tv-Dünyası 17.10.2022 - 09:40, Güncelleme: 17.10.2022 - 09:40 7821+ kez okundu.
 

Gökberk Demirci'nin Yeni Dizisi Belli Oldu: 'Üvey Baba'

Gökberk Demirci'nin Yeni Dizisi Belli Oldu: 'Üvey Baba'
Rol aldığı 'Yemin' dizisi ile yıldızı parlayan ve adını geniş kitlelere duyuran Gökberk Demirci , Bloom Medya 'nın yapımcılığını üstlendiği, Saran Studios'un ise uluslararası dağıtımını üstlendiği ' Üvey Baba ' adlı günlük dizi ile anlaştı. Usta yazar Kemalettin Tuğcu 'nun aynı adlı romanından ikinci kez uyarlanan dizi 17-20 Ekim tarihleri arasında Cannes'da düzenlenecek olan MIPCOM'da 'Stepfather' adıyla tanıtılacak.
Gökberk Demirci'nin Yeni Dizisi Belli Oldu: 'Üvey Baba'
Rol aldığı 'Yemin' dizisi ile yıldızı parlayan ve adını geniş kitlelere duyuran Gökberk Demirci , Bloom Medya 'nın yapımcılığını üstlendiği, Saran Studios'un ise uluslararası dağıtımını üstlendiği ' Üvey Baba ' adlı günlük dizi ile anlaştı.
Usta yazar Kemalettin Tuğcu 'nun aynı adlı romanından ikinci kez uyarlanan dizi 17-20 Ekim tarihleri arasında Cannes'da düzenlenecek olan MIPCOM'da 'Stepfather' adıyla tanıtılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.