,, ,

Getir Kimin?

İş Dünyası 04.01.2024 - 16:12, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:13 15817+ kez okundu.
 

Getir Kimin?

Getir Kimin?
Getir 'in sahibi, %100 Türk sermayeli bir şirket olan Getir Teknoloji A.Ş.'dir. Şirketin kurucusu ve CEO'su Nazım Salur 'dur. Getir 2015 yılında İstanbul'da kurulmuş bir hızlı teslimat şirketidir. Şirket, günde 24 saat, 10 dakikada teslimat hizmeti vermektedir. Getir, gıda, içecek, atıştırmalık, evcil hayvan ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve diğer ihtiyaç ürünlerini kapsayan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Getir Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük hızlı teslimat şirketidir. Şirket, Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, Avusturya, İtalya, İspanya, Brezilya, Polonya, Romanya, Çekya, Slovakya ve Yunanistan'da da faaliyet göstermektedir. Getir 2022 yılında Turkish Time dergisi tarafından "Türkiye'nin En İyi Şirketleri" listesinde birinci sırada yer almıştır.
Getir Kimin?

Getir 'in sahibi, %100 Türk sermayeli bir şirket olan Getir Teknoloji A.Ş.'dir. Şirketin kurucusu ve CEO'su Nazım Salur 'dur.

Getir 2015 yılında İstanbul'da kurulmuş bir hızlı teslimat şirketidir. Şirket, günde 24 saat, 10 dakikada teslimat hizmeti vermektedir. Getir, gıda, içecek, atıştırmalık, evcil hayvan ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve diğer ihtiyaç ürünlerini kapsayan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Getir Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük hızlı teslimat şirketidir. Şirket, Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, Avusturya, İtalya, İspanya, Brezilya, Polonya, Romanya, Çekya, Slovakya ve Yunanistan'da da faaliyet göstermektedir.

Getir 2022 yılında Turkish Time dergisi tarafından "Türkiye'nin En İyi Şirketleri" listesinde birinci sırada yer almıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.