,, ,

Fibabanka Kimin?

İş Dünyası 04.01.2024 - 15:15, Güncelleme: 04.01.2024 - 15:15 15934+ kez okundu.
 

Fibabanka Kimin?

Fibabanka Kimin?
Fibabanka Kimin?, Fiba Holding 'in sahibi olduğu bir bankadır. Fiba Holding, 1987 yılında Hüsnü M. Özyeğin tarafından kurulmuştur. Fibabanka, 2010 yılında Hollanda merkezli Credit Europe Bank aracılığıyla Millennium Bank'ı 61,8 milyon dolara satın alarak kurulmuştur. Banka, kuruluşundan itibaren hızlı bir büyüme göstermiştir. 2022 yılı itibarıyla Fibabanka'nın toplam aktif büyüklüğü 283,2 milyar TL, toplam mevduatı 217,3 milyar TL ve toplam kredisi 165,9 milyar TL'dir. Fibabanka, Türkiye'nin 81 ilinde 640'a yakın şubesi ve 2.000'den fazla ATM'si ile hizmet vermektedir. Banka, bireysel, kurumsal ve KOBİ müşterilerine yönelik çeşitli bankacılık ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır. Fibabanka'nın yönetim kurulu başkanı Hüsnü M. Özyeğin'dir. Yönetim kurulu üyeleri ise Fevzi Bozer, İsmet Kaya Erdem, Mehmet Güleşci, Onur Umut, Ata Köseoğlu, Erman Kalkandelen ve Ali Fuat Erbil'dir. Fibabanka, Türkiye'nin en hızlı büyüyen özel bankalarından biridir. Banka, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi ürünleri ile Türk bankacılık sektöründe önemli bir yere sahiptir.
Fibabanka Kimin?

Fibabanka Kimin?, Fiba Holding 'in sahibi olduğu bir bankadır. Fiba Holding, 1987 yılında Hüsnü M. Özyeğin tarafından kurulmuştur.

Fibabanka, 2010 yılında Hollanda merkezli Credit Europe Bank aracılığıyla Millennium Bank'ı 61,8 milyon dolara satın alarak kurulmuştur. Banka, kuruluşundan itibaren hızlı bir büyüme göstermiştir. 2022 yılı itibarıyla Fibabanka'nın toplam aktif büyüklüğü 283,2 milyar TL, toplam mevduatı 217,3 milyar TL ve toplam kredisi 165,9 milyar TL'dir.

Fibabanka, Türkiye'nin 81 ilinde 640'a yakın şubesi ve 2.000'den fazla ATM'si ile hizmet vermektedir. Banka, bireysel, kurumsal ve KOBİ müşterilerine yönelik çeşitli bankacılık ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır.

Fibabanka'nın yönetim kurulu başkanı Hüsnü M. Özyeğin'dir. Yönetim kurulu üyeleri ise Fevzi Bozer, İsmet Kaya Erdem, Mehmet Güleşci, Onur Umut, Ata Köseoğlu, Erman Kalkandelen ve Ali Fuat Erbil'dir.

Fibabanka, Türkiye'nin en hızlı büyüyen özel bankalarından biridir. Banka, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi ürünleri ile Türk bankacılık sektöründe önemli bir yere sahiptir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.