,, ,

Dr. Tayyar Öz Kimdir?

Kimdir 18.11.2023 - 16:58, Güncelleme: 18.11.2023 - 16:58 6188+ kez okundu.
 

Dr. Tayyar Öz Kimdir?

Dr. Tayyar Öz Kimdir? Tayyar Öz Kaç Yaşında? Dr. Tayyar Öz Hayatı ve Biyografisi
Dr. Tayyar Öz bir ortopedi ve travmatoloji uzmanıdır. 1987 yılında Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini yapmış ve daha sonra Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ve Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmıştır. Kendi kliniğini kurmak için devlet memurluğundan istifa etmiş ve İstanbul Alaşehir’de özel bir klinik açmıştır. Dr. Tayyar Öz Ayrıca bütünsel tıp eğitimleri almış ve hacamat, sülük, nöral terapi, proloterapi, ozon, mezoterapi, akupunktur gibi alternatif tıp yöntemlerini uygulamaktadır. Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış onlarca makalesi ve sertifikası vardır. Özlem Lina Öz ile evli olan Dr. Tayyar Öz, 2023 yılı itibariyle 36 yaşındadır
Dr. Tayyar Öz Kimdir? Tayyar Öz Kaç Yaşında? Dr. Tayyar Öz Hayatı ve Biyografisi

Dr. Tayyar Öz bir ortopedi ve travmatoloji uzmanıdır. 1987 yılında Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini yapmış ve daha sonra Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ve Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmıştır. Kendi kliniğini kurmak için devlet memurluğundan istifa etmiş ve İstanbul Alaşehir’de özel bir klinik açmıştır.

Dr. Tayyar Öz Ayrıca bütünsel tıp eğitimleri almış ve hacamat, sülük, nöral terapi, proloterapi, ozon, mezoterapi, akupunktur gibi alternatif tıp yöntemlerini uygulamaktadır. Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış onlarca makalesi ve sertifikası vardır. Özlem Lina Öz ile evli olan Dr. Tayyar Öz, 2023 yılı itibariyle 36 yaşındadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.