,, ,

BMC Kimin?

İş Dünyası 04.01.2024 - 16:10, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:10 15811+ kez okundu.
 

BMC Kimin?

BMC Kimin?
BMC 'nin sahiplik yapısı son zamanlarda değişti ve birkaç farklı hissedarın olduğu karmaşık bir kimlik var. İşte güncel bilgiler: 2021 yılında yaşanan gelişme: Ethem Sancak ve Öztürk Ailesi 2021 Haziran ayında BMC'deki hisselerini %50.1 oranında Fuat Tosyalı 'nın sahibi olduğu Tosyalı Holding'e sattı. Bu nedenle şu anda: Tosyalı Holding: %50.1, BMC'nin en büyük hissedarıdır. Katar Silahlı Kuvvetleri: %49.9, 2014 yılında yaptığı bir anlaşma ile hisseye sahiptir. Özetle, BMC'nin şu anki iki ana hissedarı Tosyalı Holding ve Katar Silahlı Kuvvetleri'dir.
BMC Kimin?

BMC 'nin sahiplik yapısı son zamanlarda değişti ve birkaç farklı hissedarın olduğu karmaşık bir kimlik var. İşte güncel bilgiler:

2021 yılında yaşanan gelişme: Ethem Sancak ve Öztürk Ailesi 2021 Haziran ayında BMC'deki hisselerini %50.1 oranında Fuat Tosyalı 'nın sahibi olduğu Tosyalı Holding'e sattı. Bu nedenle şu anda:

  • Tosyalı Holding: %50.1, BMC'nin en büyük hissedarıdır.
  • Katar Silahlı Kuvvetleri: %49.9, 2014 yılında yaptığı bir anlaşma ile hisseye sahiptir.

Özetle, BMC'nin şu anki iki ana hissedarı Tosyalı Holding ve Katar Silahlı Kuvvetleri'dir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.