,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

Yenilmez Düşman; Öfke, Şifası Olmayan Hastalık Da Hırstır

Kıymetli News Findy Okurları, 21 Mayıs 2023 Pazar- Güneş günündeyiz. Güneş bugün İkizler burcuna geçiş yapıyor. İkizler burçlarının doğum günü kutlu olsun. Bugün Mars da Aslan burcuna geçiş yapıyor. Güneş, İkizler burcuna geçiş yaptığında aynı zamanda Alcyone Sabit Yıldız’ı ile kavuşumda olacak. Bu yıldız özellikle “hırs” konusunda bizleri uyarıyor. Her zaman danışmanlarıma “hırs”ın  yerine “azim”i koymalarını öneririm. Hırs uzun vadede kaybettiren, yanlış yapmaya elverişli bir ruh halidir. Hızlı koşan bir at veya yarış arabası gibidir. Virajı iyi alamazsa kaza yapabilir. At ölebilir, araba hurdaya dönebilir. Alcyone etkisi içimizdeki hırsı uyandıracak olabilir. Hırs yerine azimli davranmayı seçersek, yeteneklerimiz doğrultusunda başarı ve beraberinde de vizyon ve ün bizi bekliyor diyebilirim. Bugün ve birkaç gün daha partnerlerinizle olan iletişimlere dikkat etmekte fayda var. Gereksiz gerginlikler yaşamak yerine kendi alanınıza çekilip sakin kalmak iyi olur. Genel anlamda hayatımızdaki konu, kavram ve kişiler ile ilgili ön yargılı olma eğiliminde olabileceğimiz bir gün. Bunlara da dikkat edelim. Ön yargılı olmaktansa doğrusu nedir? Objektif bir bakış açısı geliştirmeye, dolduruşlara gelmemeye özen gösterelim. Mars’ın Aslan burcuna geçiş yapması ile “hırs” konusunun 2X etkide içsel duygu durumunuzda yükseleceğini gösteriyor. Atalarımızın güzel bir sözünü buraya yazmak istiyorum “Yenilmez düşman; öfke, şifası olmayan hastalık da hırstır”. Demek ki bugün her konuda farkındalığımızı 2X yükselteceğiz. Güneş ile Mars arasındaki karmik açı önümüzdeki iki ay yaşayacaklarımızın Nisan ve Mayıs ayındaki tutulma etkilerinin aktifleşeceği zamanları haber veriyor. Bu günleri farkındalıkla değerlendirmeli fırsatları kaçırmamalı, risklerden de uzak durmalıyız. Mars ile Uranüs arasındaki karmik yetenek açısı ise; yetenekleriniz ile ilgili ani tekliflerin ve gelişmelerin olacağını gösteriyor olabilir. Eros ile Ceres arasındaki kadersel açı; hayatınıza önemli miktarda maddi bir gelirin gelmek üzere kozmik alanda oluştuğunu ve zamanı geldiğinde de elinize ulaşacağını gösteriyor olabilir.  Venüs dünden itibaren Sirius Yıldızı ile kavuşumda. Bugün de bu etki devam ediyor. Bolluk bereket ve mal mülk alımında şansların yüksek olacağı bir etkide. Dua ve dilek için çok ideal bir gün. Bunun dışında emlak, araba almak isterseniz de bugünü değerlendirin. Bugünün tarot kartlarını 20 Mahkeme ile 21 Dünya olarak seçtim. Daha önce başvurduğunuz iş veya özel konulardan müjdeli haberler alabilirsiniz. Bu haber sizin hayatınızda olumlu bir değişime ve tamamlanmaya etki edecek olabilir. “Evet, işte bu insan veya işte burası… ben yerimi buldum” diyeceğiniz güzel gelişmeler olacak olabilir. Hırs a dikkat ettikten sonrası çok güzel etkiler barındıran bir gün. Hayr olsun inşallah. Öyle de oldu Oldu oldu oldu Karma Astrolog / Zeynep Aşcı
Ekleme Tarihi: 21 Mayıs 2023 - Pazar

Yenilmez Düşman; Öfke, Şifası Olmayan Hastalık Da Hırstır

Kıymetli News Findy Okurları,

21 Mayıs 2023 Pazar- Güneş günündeyiz.

Güneş bugün İkizler burcuna geçiş yapıyor. İkizler burçlarının doğum günü kutlu olsun. Bugün Mars da Aslan burcuna geçiş yapıyor.

Güneş, İkizler burcuna geçiş yaptığında aynı zamanda Alcyone Sabit Yıldız’ı ile kavuşumda olacak. Bu yıldız özellikle “hırs” konusunda bizleri uyarıyor. Her zaman danışmanlarıma “hırs”ın  yerine “azim”i koymalarını öneririm. Hırs uzun vadede kaybettiren, yanlış yapmaya elverişli bir ruh halidir. Hızlı koşan bir at veya yarış arabası gibidir. Virajı iyi alamazsa kaza yapabilir. At ölebilir, araba hurdaya dönebilir. Alcyone etkisi içimizdeki hırsı uyandıracak olabilir. Hırs yerine azimli davranmayı seçersek, yeteneklerimiz doğrultusunda başarı ve beraberinde de vizyon ve ün bizi bekliyor diyebilirim.

Bugün ve birkaç gün daha partnerlerinizle olan iletişimlere dikkat etmekte fayda var. Gereksiz gerginlikler yaşamak yerine kendi alanınıza çekilip sakin kalmak iyi olur.

Genel anlamda hayatımızdaki konu, kavram ve kişiler ile ilgili ön yargılı olma eğiliminde olabileceğimiz bir gün. Bunlara da dikkat edelim. Ön yargılı olmaktansa doğrusu nedir? Objektif bir bakış açısı geliştirmeye, dolduruşlara gelmemeye özen gösterelim.

Mars’ın Aslan burcuna geçiş yapması ile “hırs” konusunun 2X etkide içsel duygu durumunuzda yükseleceğini gösteriyor. Atalarımızın güzel bir sözünü buraya yazmak istiyorum “Yenilmez düşman; öfke, şifası olmayan hastalık da hırstır”. Demek ki bugün her konuda farkındalığımızı 2X yükselteceğiz.

Güneş ile Mars arasındaki karmik açı önümüzdeki iki ay yaşayacaklarımızın Nisan ve Mayıs ayındaki tutulma etkilerinin aktifleşeceği zamanları haber veriyor. Bu günleri farkındalıkla değerlendirmeli fırsatları kaçırmamalı, risklerden de uzak durmalıyız.

Mars ile Uranüs arasındaki karmik yetenek açısı ise; yetenekleriniz ile ilgili ani tekliflerin ve gelişmelerin olacağını gösteriyor olabilir.

Eros ile Ceres arasındaki kadersel açı; hayatınıza önemli miktarda maddi bir gelirin gelmek üzere kozmik alanda oluştuğunu ve zamanı geldiğinde de elinize ulaşacağını gösteriyor olabilir. 

Venüs dünden itibaren Sirius Yıldızı ile kavuşumda. Bugün de bu etki devam ediyor. Bolluk bereket ve mal mülk alımında şansların yüksek olacağı bir etkide. Dua ve dilek için çok ideal bir gün. Bunun dışında emlak, araba almak isterseniz de bugünü değerlendirin.

Bugünün tarot kartlarını 20 Mahkeme ile 21 Dünya olarak seçtim. Daha önce başvurduğunuz iş veya özel konulardan müjdeli haberler alabilirsiniz. Bu haber sizin hayatınızda olumlu bir değişime ve tamamlanmaya etki edecek olabilir. “Evet, işte bu insan veya işte burası… ben yerimi buldum” diyeceğiniz güzel gelişmeler olacak olabilir.

Hırs a dikkat ettikten sonrası çok güzel etkiler barındıran bir gün. Hayr olsun inşallah.

Öyle de oldu Oldu oldu oldu

Karma Astrolog / Zeynep Aşcı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.