,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

Venüs Terazi Burcunda

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." -Mustafa Kemal ATATÜRK Akrep Yeniay’ı yaklaşırken Venüs 08 Kasım 2023 de Terazi burcuna geçti. 09 Kasım 2023 de öğle saatlerinde Ay ile kavuşum yapacaklar. İlişkiler ile ilgili duygusal kararlar vermek veya kararsız kalmak gibi ne yapacağını bilememe durumu olabilir.  Duygusal davranarak para harcama durumları olabilir. Birine veya bir sokak canına yardım amaçlı ise çok iyi. Ancak duygusal davranarak dolandırıcılara para kaptırmakla ilgili olursa hiç iyi olmayacaktır. Hem paranızın gittiğine hem de duygularınızın kullanılmış olmasına üzülüp isyan edebilirsiniz.  Akşam saatlerinde Merkür, Toliman sabit yıldızı ile kavuşacak; öğrenmek istediğiniz konularda engellemelerle karşılaşabilirsiniz. En iyisi biraz sabır. Çünkü 10 Kasım 2023 de Merkür Yay burcuna geçiş yaparak bu etkiden kurtulacak. Kozmik alanda zamanın hızlanmasını göz önüne alırsak bu etkinin birkaç gün sürebileceğini ön görebiliriz. Ancak aynı zamanda gayret açıları da aktif olduğundan bu gecikmeler vazgeçmenize sebep olmasın. Sadece doğru zaman geldiğinde olacaktır. Bunun için hazır olmak bile gayret etmektir. 10 Kasım 2023 günü, 100 yıllık özgürlüğü hediye eden önderimizi anmak için tek yürek olacağız. Allah ondan razı olsun. 11 Kasım 2023 Cumartesi 11:11 özel zaman dilimini dua dilek için ayırın. Dua ve dilekleriniz kişisel ve bütünün hayrına olsun. Öyle de oldu diye mühürleyelim. Uzaklardan ani haberler gelebilir. Buna hazır olun. Ay ile Merkür arasındaki açıya bakarsak bu haberlerin yanıltıcı olması yüksek. Bu sebeple duygusal davranışlarla dolandırılmaya, hayal kırıklıklarına dikkat edin. Bunun dışında sizi hayal kırıklığına uğratacak bir haber alırsanız da akışta ve kabul de kalın. Demek ki daha iyi bir şey olacak. Bu düşünce yapısını benimserseniz hayat sınavlarını daha kolay geçersiniz. Hırslarınızın sizi yanlışlara sürüklemesine izin vermeyin. Bazen haddimizi bilmek bizi güvende tutar. 12 Kasım 2023 Pazar yani Güneş günü ise gökyüzünde şölen var. Mars 21 Dünya tarot kartı, Güneş 19 Güneş tarot kartı, Ay 07 Araba tarot kartının desteğinde. Güzel haberler ışığında ani gelişen olaylara karşı cesaretle atacağınız adımlar hayatınızı olumlu anlamda önemli gelişmelere sebep olabilir. Hayatınızın fırsatlarını kaçırmamaya özen gösterin. Bir sonraki gün 13 Kasım 2023 Akrep burcunda Yeniay. Yeniay etkisini birkaç gün önceden hissetmeye başlarsınız. Yeniay yazısını da hafta sonu sizlerle paylaşacağım. Ancak bu zamana kadar çeşitli sebeplerle stand by da kaldığınızı hissettiyseniz bu sizin güç toplamanız için beklemeniz gereken bir süreydi. İşte Akrep yeniayı ile birlikte hareketli bir gündem kapınızı çalmak üzere. Bu yorumlar genel yorumlar olup, kişisel haritalarınızdan aldığınız etkilere göre farklılık gösterebilir. Umut ettiğimiz de hayal kırıklıklarımız da “Oluş”ta oldu. Farkındalıkla Oluş düzeyimizi yükseltelim.   Karma Astrolog / Zeynep Aşcı
Ekleme Tarihi: 09 Kasım 2023 - Perşembe

Venüs Terazi Burcunda

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." -Mustafa Kemal ATATÜRK

Akrep Yeniay’ı yaklaşırken Venüs 08 Kasım 2023 de Terazi burcuna geçti. 09 Kasım 2023 de öğle saatlerinde Ay ile kavuşum yapacaklar. İlişkiler ile ilgili duygusal kararlar vermek veya kararsız kalmak gibi ne yapacağını bilememe durumu olabilir. 

Duygusal davranarak para harcama durumları olabilir. Birine veya bir sokak canına yardım amaçlı ise çok iyi. Ancak duygusal davranarak dolandırıcılara para kaptırmakla ilgili olursa hiç iyi olmayacaktır. Hem paranızın gittiğine hem de duygularınızın kullanılmış olmasına üzülüp isyan edebilirsiniz. 

Akşam saatlerinde Merkür, Toliman sabit yıldızı ile kavuşacak; öğrenmek istediğiniz konularda engellemelerle karşılaşabilirsiniz. En iyisi biraz sabır. Çünkü 10 Kasım 2023 de Merkür Yay burcuna geçiş yaparak bu etkiden kurtulacak. Kozmik alanda zamanın hızlanmasını göz önüne alırsak bu etkinin birkaç gün sürebileceğini ön görebiliriz. Ancak aynı zamanda gayret açıları da aktif olduğundan bu gecikmeler vazgeçmenize sebep olmasın. Sadece doğru zaman geldiğinde olacaktır. Bunun için hazır olmak bile gayret etmektir.

10 Kasım 2023 günü, 100 yıllık özgürlüğü hediye eden önderimizi anmak için tek yürek olacağız. Allah ondan razı olsun.

11 Kasım 2023 Cumartesi 11:11 özel zaman dilimini dua dilek için ayırın. Dua ve dilekleriniz kişisel ve bütünün hayrına olsun. Öyle de oldu diye mühürleyelim. Uzaklardan ani haberler gelebilir. Buna hazır olun. Ay ile Merkür arasındaki açıya bakarsak bu haberlerin yanıltıcı olması yüksek. Bu sebeple duygusal davranışlarla dolandırılmaya, hayal kırıklıklarına dikkat edin. Bunun dışında sizi hayal kırıklığına uğratacak bir haber alırsanız da akışta ve kabul de kalın. Demek ki daha iyi bir şey olacak. Bu düşünce yapısını benimserseniz hayat sınavlarını daha kolay geçersiniz. Hırslarınızın sizi yanlışlara sürüklemesine izin vermeyin. Bazen haddimizi bilmek bizi güvende tutar.

12 Kasım 2023 Pazar yani Güneş günü ise gökyüzünde şölen var. Mars 21 Dünya tarot kartı, Güneş 19 Güneş tarot kartı, Ay 07 Araba tarot kartının desteğinde. Güzel haberler ışığında ani gelişen olaylara karşı cesaretle atacağınız adımlar hayatınızı olumlu anlamda önemli gelişmelere sebep olabilir. Hayatınızın fırsatlarını kaçırmamaya özen gösterin.

Bir sonraki gün 13 Kasım 2023 Akrep burcunda Yeniay. Yeniay etkisini birkaç gün önceden hissetmeye başlarsınız. Yeniay yazısını da hafta sonu sizlerle paylaşacağım. Ancak bu zamana kadar çeşitli sebeplerle stand by da kaldığınızı hissettiyseniz bu sizin güç toplamanız için beklemeniz gereken bir süreydi. İşte Akrep yeniayı ile birlikte hareketli bir gündem kapınızı çalmak üzere.

Bu yorumlar genel yorumlar olup, kişisel haritalarınızdan aldığınız etkilere göre farklılık gösterebilir.

Umut ettiğimiz de hayal kırıklıklarımız da “Oluş”ta oldu. Farkındalıkla Oluş düzeyimizi yükseltelim.

 

Karma Astrolog / Zeynep Aşcı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.