,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

Yaşamak Direnmektir, İnadına Yaşamak…

Kıymetli News Findy okurları, 16 Mart 2023 Perşembe, jubiter günündeyiz. Bu haftanın zorlu bir hafta olacağını söylemiştim. Öyle de oluyor maalesef. Güneş, Merkür, Neptün tam derece kavuşumla Balık burcunda ve Mars’a da sert bir açıda. Ülkemiz haritası bu etkileri yine yuva evinden alıyor. Depremden sonra şimdi de sel ve toprak kaymalarıyla halkın sınavı devam ediyor. Neptün, Güneş ve Merkür’den aldığı destekle büyük bir yıkıma hazırlanıyor. Önüne geleni yıkıp geçecek. Şimdi yıktığı evler, ağaçlar. Sonrasında sırada işlemeyen kanunlar ve çürümüş inançlar gelecek. Neptün, Güneş ve Merkür üçlüsü bize çözülme, dağılma, kaybolma ve vazgeçişi yaşatacak maalesef. Ruhsal çöküntü ve acı ile fizik ötesi alemin varlığını hatırlatacak. Halk büyük bir sınavdan daha geçiyor. Özellikle yakın çevresinden sınavda. İnsan evini mi kurtaracak? Yakınlarını mı? İş yerini mi? Kendini mi? Çok hızlı düşünüp karar alması ve hareket etmesi gereken bir an yaşamak zorunda kalacak. Bugün ve bu hafta iş makinalarının çok aktif çalışacaklarını da söyleyebilirim. Yaşanan tüm bu zorluklar, üst üste gelen doğal felaketler ve bu süreçlerin yönetiminde yaşanan zorluklar, yardım kuruluşlarının aslında birer ticarethaneye dönüştüğü gerçekliği ile yüzleşmek insanların sinir sistemini zayıflatacak olabilir. Artık kime neye inanacağını da şaşırmış durumda. Yaşanan bu felaketler kimilerinde akciğer, solunum yolu sorunlarının yaşanmasına sebep olacak. Hem deprem hem sel felaketi yaşayan ve yaşamadığı halde bu olanları yaşayanlar kadar çaresizce izlemek zorunda kalan tüm vatandaşlara geçmiş olsun. Artık ruhen ve fikren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yaralar iyileşir ama geçmeyecek. Geçmesin ki, sağlam binalar, köprüler, evler, yollar yapılsın. Bunlar yaşanırken yine en çok dikkat etmemiz gereken çocuklarımız. Çocukların fiziksel ve duygusal sağlığı ve eğitimleri. Çocuklarımıza ve yardıma muhtaç sokak canlarına sahip çıkalım. Tek umudumuz onlar çünkü. Geleceğimiz onlar ve sahip çıkmak korumak boynumuzun borcu. Günün tarot kartı 16 Kule. Neptün’ün de desteklediği Kule, şimdiye kadar sağlam zannettiği binanın, yolun yıkımı kadar, ailesinin dağılmasıyla da inandığı tüm değerlerin yıkıldığına şahit olmayı anlatıyor. Bu yıkımı şaşkınlık ve dehşetle izleyen vatandaş, şimdiye kadar taktığı at gözlüklerini ve ayağındaki prangaları da çıkartıyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Şairin dediği gibi “Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. Unutma aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak” N.H.Ran(rahmetle) Her şey kişisel ve bütünün hayrına olsun İnşaallah Oldu da, oldu oldu oldu Karma Astrolog Zeynep Aşcı
Ekleme Tarihi: 16 Mart 2023 - Perşembe

Yaşamak Direnmektir, İnadına Yaşamak…

Kıymetli News Findy okurları,

16 Mart 2023 Perşembe, jubiter günündeyiz. Bu haftanın zorlu bir hafta olacağını söylemiştim. Öyle de oluyor maalesef.

Güneş, Merkür, Neptün tam derece kavuşumla Balık burcunda ve Mars’a da sert bir açıda. Ülkemiz haritası bu etkileri yine yuva evinden alıyor. Depremden sonra şimdi de sel ve toprak kaymalarıyla halkın sınavı devam ediyor.

Neptün, Güneş ve Merkür’den aldığı destekle büyük bir yıkıma hazırlanıyor. Önüne geleni yıkıp geçecek. Şimdi yıktığı evler, ağaçlar. Sonrasında sırada işlemeyen kanunlar ve çürümüş inançlar gelecek.

Neptün, Güneş ve Merkür üçlüsü bize çözülme, dağılma, kaybolma ve vazgeçişi yaşatacak maalesef. Ruhsal çöküntü ve acı ile fizik ötesi alemin varlığını hatırlatacak.

Halk büyük bir sınavdan daha geçiyor. Özellikle yakın çevresinden sınavda. İnsan evini mi kurtaracak? Yakınlarını mı? İş yerini mi? Kendini mi? Çok hızlı düşünüp karar alması ve hareket etmesi gereken bir an yaşamak zorunda kalacak.

Bugün ve bu hafta iş makinalarının çok aktif çalışacaklarını da söyleyebilirim.

Yaşanan tüm bu zorluklar, üst üste gelen doğal felaketler ve bu süreçlerin yönetiminde yaşanan zorluklar, yardım kuruluşlarının aslında birer ticarethaneye dönüştüğü gerçekliği ile yüzleşmek insanların sinir sistemini zayıflatacak olabilir. Artık kime neye inanacağını da şaşırmış durumda.

Yaşanan bu felaketler kimilerinde akciğer, solunum yolu sorunlarının yaşanmasına sebep olacak.

Hem deprem hem sel felaketi yaşayan ve yaşamadığı halde bu olanları yaşayanlar kadar çaresizce izlemek zorunda kalan tüm vatandaşlara geçmiş olsun. Artık ruhen ve fikren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yaralar iyileşir ama geçmeyecek. Geçmesin ki, sağlam binalar, köprüler, evler, yollar yapılsın.

Bunlar yaşanırken yine en çok dikkat etmemiz gereken çocuklarımız. Çocukların fiziksel ve duygusal sağlığı ve eğitimleri. Çocuklarımıza ve yardıma muhtaç sokak canlarına sahip çıkalım. Tek umudumuz onlar çünkü. Geleceğimiz onlar ve sahip çıkmak korumak boynumuzun borcu.

Günün tarot kartı 16 Kule. Neptün’ün de desteklediği Kule, şimdiye kadar sağlam zannettiği binanın, yolun yıkımı kadar, ailesinin dağılmasıyla da inandığı tüm değerlerin yıkıldığına şahit olmayı anlatıyor. Bu yıkımı şaşkınlık ve dehşetle izleyen vatandaş, şimdiye kadar taktığı at gözlüklerini ve ayağındaki prangaları da çıkartıyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Şairin dediği gibi “Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. Unutma aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak” N.H.Ran(rahmetle)

Her şey kişisel ve bütünün hayrına olsun İnşaallah

Oldu da, oldu oldu oldu

Karma Astrolog

Zeynep Aşcı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.