,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

Venüs Oğlak Burcunda

Kıymetli Astroloji severler, bugünkü köşe yazımda Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesinin bizlere olabilecek genel etkilerini yazacağım. Venüs, bugün Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Venüs’ün Oğlak burcundaki transit geçişi 03 Ocak 2023’e kadar devam edecek. Venüs, Jüpiter’den de oldukça sert bir açı alıyor. Sevme sevilme dengesinin ayarı kaçabilir; karşı cinsle karşılıklı güvensizlik sorunları yaşanabilir. Evli veya ilişkisi olanlar güvensizlik konusunu abartıp, kıskançlık ve agresyon yükselmesi sebepli sert kırıcı sözlere varan iletişim problemleri yaşayabilirler. Bu enerji yaklaşık bir hafta kadar bu şekilde devam edebilir. En güzeli bunun farkındalığı ile sakin ve akışta kalmak. Ağzınızdan istemediğiniz sözlerin çıkması ile sonradan mahcup olma durumlarına düşmeyin. Partnerinizden “seni seviyorum” kelimesini bu günlerde duymakta zorlanabilirsiniz. Siz de aynı şekilde inatlaşma, trip durumlarına girerek “seni seviyorum”, “özür dilerim” demekte zorlanabilirsiniz. Ailede, çalışma ortamında özellikle gençlerin, düzen disiplin konusunda uyum sağlayamama, özgür olma ihtiyacı fazlaca yükselebilir. Bu dönem; estetik konusunda hassaslaşıp, görüntünüzde değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Değişip farklı olalım derken herkesin birbirine benzediği estetik kurbanı da olmayın. Diyete ve spora başlamak isteyenler de olacaktır. Bugünün Tarot kartlarını 0 Joker ve 10 Kader Çarkı olarak seçtim. Venüs’ün oğlak etkisine direnç gösterip önüne arkasına bakmadan dürtüleri ile hareket etmek isteyenler, bu durumun sonuçları ile yüzleşmeye hazır mısınız? Çünkü yapacağınız eylemin sonucuna göre Kader Çarkı; lehinize veya aleyhinize dönecektir. Her ne yaşanacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah. Öyle de oldu Sevgiler Karma Astrolog Zeynep Aşcı
Ekleme Tarihi: 10 Aralık 2022 - Cumartesi

Venüs Oğlak Burcunda

Kıymetli Astroloji severler, bugünkü köşe yazımda Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesinin bizlere olabilecek genel etkilerini yazacağım.

Venüs, bugün Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Venüs’ün Oğlak burcundaki transit geçişi 03 Ocak 2023’e kadar devam edecek. Venüs, Jüpiter’den de oldukça sert bir açı alıyor. Sevme sevilme dengesinin ayarı kaçabilir; karşı cinsle karşılıklı güvensizlik sorunları yaşanabilir. Evli veya ilişkisi olanlar güvensizlik konusunu abartıp, kıskançlık ve agresyon yükselmesi sebepli sert kırıcı sözlere varan iletişim problemleri yaşayabilirler. Bu enerji yaklaşık bir hafta kadar bu şekilde devam edebilir. En güzeli bunun farkındalığı ile sakin ve akışta kalmak. Ağzınızdan istemediğiniz sözlerin çıkması ile sonradan mahcup olma durumlarına düşmeyin. Partnerinizden “seni seviyorum” kelimesini bu günlerde duymakta zorlanabilirsiniz. Siz de aynı şekilde inatlaşma, trip durumlarına girerek “seni seviyorum”, “özür dilerim” demekte zorlanabilirsiniz.

Ailede, çalışma ortamında özellikle gençlerin, düzen disiplin konusunda uyum sağlayamama, özgür olma ihtiyacı fazlaca yükselebilir.

Bu dönem; estetik konusunda hassaslaşıp, görüntünüzde değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Değişip farklı olalım derken herkesin birbirine benzediği estetik kurbanı da olmayın. Diyete ve spora başlamak isteyenler de olacaktır.

Bugünün Tarot kartlarını 0 Joker ve 10 Kader Çarkı olarak seçtim. Venüs’ün oğlak etkisine direnç gösterip önüne arkasına bakmadan dürtüleri ile hareket etmek isteyenler, bu durumun sonuçları ile yüzleşmeye hazır mısınız? Çünkü yapacağınız eylemin sonucuna göre Kader Çarkı; lehinize veya aleyhinize dönecektir.

Her ne yaşanacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah. Öyle de oldu

Sevgiler

Karma Astrolog

Zeynep Aşcı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.