,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

Venüs Boğa Burcuna Geçti

Kıymetli News Findy okurları, 17 Mart 2023 Cuma, Venüs günündeyiz. Venüs bugün Boğa burcuna geçti. Venüs Boğa burcunu sever, kendi yönettiği burçta güçlü etkilerde. Para ve aşk konularında güvenlik ve sağlamlık ihtiyacınız çok yükselebilir. Sanatın her alanı ile ilgili şanslarınız yükselecek olabilir. Özellikle de soprano sesini kullananlar ile ilgili ekstra şanslar olabilir. Bireysel haritalarınızdan alacağınız etkiler daha belirleyici olacaktır. Mutlaka kişisel danışmanlık almanızı öneririm. Estetik yaptırmayı düşünenler için olumlu günler ama lütfen kişisel haritanıza da baktırın. Burada yazılanlar genel etkiler. Bazı kişiler üzülseler de sevinseler de strese de girseler yeme içme konusunu abartırlar. Bunlara dikkat etmelisiniz. Sağlık konusunda boğaz enfeksiyonuna dikkat etmelisiniz. Şeker, guatr, tiroit sorunları olabilir. Venüs’ün konumu; on beş gün kadar çevrenizdeki insanlara ve karşılaşacağınız olaylara dikkat etmemiz konusunda bizi uyarıyor. Aldanma, aldatılma, eksik bilgilendirilme durumları olabilir. Eş, evlat, arkadaş, patron, arkadaş, alışveriş yaptığınız kişiler vb. Bunun dışında en önemlisi sizin kendinizi aldatacak olmanız. Bazen gerçekleri görmek istemeyiz ve kendimizi olmayan bir duruma veya duyguya inandırmayı seçeriz. Bunlara dikkat etmenizi öneririm. Merkür ve Güneş Balık burcunda tam kavuşum ve Mars’a sert açısı devam ediyor. İletişim konuları hızlanacak olabilir. Güzel düşünün güzel konuşun, pozitife odaklanın, güzel haberler gelsin. Mars, Jubiter’den karmik yetenek açısı alıyor. Mars’ın Merkür, Güneş ve Neptün’den aldığı sert enerjiyi, yeteneklerinize yoğunlaşarak yumuşatabilir ve bu şekilde sert etkinin enerjisini olumlu olarak kullanabilirsiniz. Ay, Pluton ile Oğlak burcunda tam kavuşumda. Yaşlı kişiler ile ilgili vefat haberlerini fazlaca duyabiliriz. Bunun dışında yine orta yaş ve üzeri kişilerde kemik sorunları, diş ve çene sorunları olabilir. Bu etkileri alan kişiler özellikle 20-21 Mart’a dikkat edin. Her şey kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah Oldu da, oldu oldu oldu Karma Astrolog / Zeynep Aşcı
Ekleme Tarihi: 17 Mart 2023 - Cuma

Venüs Boğa Burcuna Geçti

Kıymetli News Findy okurları,

17 Mart 2023 Cuma, Venüs günündeyiz. Venüs bugün Boğa burcuna geçti. Venüs Boğa burcunu sever, kendi yönettiği burçta güçlü etkilerde. Para ve aşk konularında güvenlik ve sağlamlık ihtiyacınız çok yükselebilir.

Sanatın her alanı ile ilgili şanslarınız yükselecek olabilir. Özellikle de soprano sesini kullananlar ile ilgili ekstra şanslar olabilir. Bireysel haritalarınızdan alacağınız etkiler daha belirleyici olacaktır. Mutlaka kişisel danışmanlık almanızı öneririm.

Estetik yaptırmayı düşünenler için olumlu günler ama lütfen kişisel haritanıza da baktırın. Burada yazılanlar genel etkiler.

Bazı kişiler üzülseler de sevinseler de strese de girseler yeme içme konusunu abartırlar. Bunlara dikkat etmelisiniz.

Sağlık konusunda boğaz enfeksiyonuna dikkat etmelisiniz. Şeker, guatr, tiroit sorunları olabilir.

Venüs’ün konumu; on beş gün kadar çevrenizdeki insanlara ve karşılaşacağınız olaylara dikkat etmemiz konusunda bizi uyarıyor. Aldanma, aldatılma, eksik bilgilendirilme durumları olabilir. Eş, evlat, arkadaş, patron, arkadaş, alışveriş yaptığınız kişiler vb. Bunun dışında en önemlisi sizin kendinizi aldatacak olmanız. Bazen gerçekleri görmek istemeyiz ve kendimizi olmayan bir duruma veya duyguya inandırmayı seçeriz. Bunlara dikkat etmenizi öneririm.

Merkür ve Güneş Balık burcunda tam kavuşum ve Mars’a sert açısı devam ediyor. İletişim konuları hızlanacak olabilir. Güzel düşünün güzel konuşun, pozitife odaklanın, güzel haberler gelsin. Mars, Jubiter’den karmik yetenek açısı alıyor. Mars’ın Merkür, Güneş ve Neptün’den aldığı sert enerjiyi, yeteneklerinize yoğunlaşarak yumuşatabilir ve bu şekilde sert etkinin enerjisini olumlu olarak kullanabilirsiniz.

Ay, Pluton ile Oğlak burcunda tam kavuşumda. Yaşlı kişiler ile ilgili vefat haberlerini fazlaca duyabiliriz. Bunun dışında yine orta yaş ve üzeri kişilerde kemik sorunları, diş ve çene sorunları olabilir. Bu etkileri alan kişiler özellikle 20-21 Mart’a dikkat edin.

Her şey kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah

Oldu da, oldu oldu oldu

Karma Astrolog / Zeynep Aşcı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.