,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

“Tanrının Parmağı Etkili Bir Gün, Yeteneklerinize Sahip Çıkın”

Gökyüzünde ne varsa, yer yüzünde o var, yer yüzünde ne varsa gökyüzünde o var, astrolojinin şaşmaz kuralı. Kıymetli takipçilerim, dünkü yazımda bahsetmiştim. "AY, REGULUS KRALİYET YILDIZI İLE KAVUŞUYOR 14 Haziran 2022 öğlen saatlerinde Ay; Regulus Kraliyet Yıldızı üzerinde kavuşumda. Herhangi bir yerde yönetici pozisyonundaysanız; yürürlüğe girecek önemli kararlar alabilirsiniz. Aynı durum Ülke yöneticilerinin halk üzerinde önemli konularda karar almasını da gösterir. Ancak bu kararlar hakkaniyetle alınmalı ve karşı tarafa karşı intikam hissi içinde olunmamalı. Aksi durumda güç ve itibar kaybı yaşanabilir” diye. Gün içinde haber geldi; İmamoğlu İki yıl 7 ay hapis cezası aldı. Regulus Kraliyet Yıldız'ı; hak hukuk adalet der. “Asaletle hareket et, intikam peşinde olma” der. “İntikam, kin ve nefret ile aldığın her karar ayağına dolanır" der. REGULUS AFFETMEZ, saygısızlığı kabul etmez. Bununla beraber, bu saygısızlık ve bu oyun asıl kime yapılıyor? Asıl korkulan kim ve hedef şaşırtma oyunu neden yapılıyor? Regulus bunu da affetmeyecektir emin olun; bunun sonucunda hakkı hakkedene hakkettiği gibi verecektir.   Öğle saatlerinde Ay, Merkür arasındaki açılanma; kişisel haritalarınızdan aldığınız diğer açılara göre olumlu veya olumsuz etkilerde olabilir. Duygusal anlamda kırılma durumları olabilir ama karşı tarafa belli etmeyi istemeyebiliriz; karşımızdakini kırmamak adına veya gurur yaparak. Chiron, Ay arasındaki gergin açılar; yine kişisel haritalardan aldığı etkiye göre kiminiz trafikte, kiminiz iş hayatında, kiminiz sağlık vd. konularda çeşitli gerginlikler ve akabinde hayal kırıklıkları, öfke duygu durumları yaşayabilirler. Bugün ve yarın; Merkür, Chiron arasında sert bir açı var; konuşmalarımıza dikkat etmekte fayda var. Yaralayıcı olmadan, yara almadan dengede kalmak karma oluşturmamak ve ilişkileri zedelememek adına iyidir. İlişki derken sadece partner olarak almayalım. Patron-çalışan, ebeveyn-çocuk, arkadaşlık, iş arkadaşlığı vb olarak geniş düşünelim. Bugün ve yarın Merkür, Cupido ve Mars arasındaki tanrının parmağı denilen güzel açılanma; özellikle Mars Retro’sunun da destek verdiği yetenekler ile ilgili konularda çok önemli etkileri olacaktır. Bu günleri mutlaka çok iyi değerlendirmenizi öneririm. Yeteneklerinize sahip çıkın. Sevgiler Karma Astrolog Zeynep Aşcı  
Ekleme Tarihi: 15 Aralık 2022 - Perşembe

“Tanrının Parmağı Etkili Bir Gün, Yeteneklerinize Sahip Çıkın”

Gökyüzünde ne varsa, yer yüzünde o var, yer yüzünde ne varsa gökyüzünde o var, astrolojinin şaşmaz kuralı.

Kıymetli takipçilerim, dünkü yazımda bahsetmiştim.
"AY, REGULUS KRALİYET YILDIZI İLE KAVUŞUYOR
14 Haziran 2022 öğlen saatlerinde Ay; Regulus Kraliyet Yıldızı üzerinde kavuşumda. Herhangi bir yerde yönetici pozisyonundaysanız; yürürlüğe girecek önemli kararlar alabilirsiniz. Aynı durum Ülke yöneticilerinin halk üzerinde önemli konularda karar almasını da gösterir. Ancak bu kararlar hakkaniyetle alınmalı ve karşı tarafa karşı intikam hissi içinde olunmamalı. Aksi durumda güç ve itibar kaybı yaşanabilir” diye.

Gün içinde haber geldi; İmamoğlu İki yıl 7 ay hapis cezası aldı.

Regulus Kraliyet Yıldız'ı; hak hukuk adalet der. “Asaletle hareket et, intikam peşinde olma” der. “İntikam, kin ve nefret ile aldığın her karar ayağına dolanır" der. REGULUS AFFETMEZ, saygısızlığı kabul etmez.
Bununla beraber, bu saygısızlık ve bu oyun asıl kime yapılıyor? Asıl korkulan kim ve hedef şaşırtma oyunu neden yapılıyor? Regulus bunu da affetmeyecektir emin olun; bunun sonucunda hakkı hakkedene hakkettiği gibi verecektir.

 

Öğle saatlerinde Ay, Merkür arasındaki açılanma; kişisel haritalarınızdan aldığınız diğer açılara göre olumlu veya olumsuz etkilerde olabilir. Duygusal anlamda kırılma durumları olabilir ama karşı tarafa belli etmeyi istemeyebiliriz; karşımızdakini kırmamak adına veya gurur yaparak. Chiron, Ay arasındaki gergin açılar; yine kişisel haritalardan aldığı etkiye göre kiminiz trafikte, kiminiz iş hayatında, kiminiz sağlık vd. konularda çeşitli gerginlikler ve akabinde hayal kırıklıkları, öfke duygu durumları yaşayabilirler.

Bugün ve yarın; Merkür, Chiron arasında sert bir açı var; konuşmalarımıza dikkat etmekte fayda var. Yaralayıcı olmadan, yara almadan dengede kalmak karma oluşturmamak ve ilişkileri zedelememek adına iyidir. İlişki derken sadece partner olarak almayalım. Patron-çalışan, ebeveyn-çocuk, arkadaşlık, iş arkadaşlığı vb olarak geniş düşünelim.

Bugün ve yarın Merkür, Cupido ve Mars arasındaki tanrının parmağı denilen güzel açılanma; özellikle Mars Retro’sunun da destek verdiği yetenekler ile ilgili konularda çok önemli etkileri olacaktır. Bu günleri mutlaka çok iyi değerlendirmenizi öneririm. Yeteneklerinize sahip çıkın.

Sevgiler

Karma Astrolog

Zeynep Aşcı

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.