,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

Rüyamda ne gördüm?

Kıymetli Astroloji severler, bundan böyle astroloji yorumlarımı köşe yazısı olarak buradan sizlere ileteceğim. Astroloji dışında; astroloji tabanlı rüya yorumu ve tarot yorumlarımı da buradan aktaracağım. Bugün, gördüğüm bir rüyanın Ülkemiz haritası üzerinden astroloji tabanlı yorumunu yazmak istedim. Rüyamı kısaca yazayım; konsolosluk benzeri bir yerdeyim. Bir sürü yazılı dosyalar var. Resmi bir görevli elindeki damga ile evrakları damgalıyor. Bir adam da aceleyle dosyaları alıp gidiyor ama bir kısım dosyalar klasör halinde geride kalıyor. Bana veriyorlar. “Ben bunları ne yapayım, istemiyorum” diyorum. “Almazsan şu çocuklar burada rehin kalırlar ve ailelerine gidemezler” diyorlar. Bir kız ve erkek 7-8 yaşlarında iki kardeş var, ağlıyorlar. Onlara üzülüyorum, dosyaları alıyorum. Bu dosyaların içinde çok gizli ülke anlaşmaları varmış. Burada ismini yazmayacağım şimdi rahmetli olan eski cumhurbaşkanlarından biri diğer ülkelerle gizli anlaşmalar yapmış. Devlet sırrı niteliğinde. Rüyamın yorumunda ise; Ocak- Şubat 2023 aylarında yakın çevre komşu ülkelerinden tarım ürünleri almak ile ilgili anlaşmalar yapılabilir. Daha önce yapılan anlaşmalar revize edilerek, kalan borçlar ve faizleri ödenebilir. Yakın çevre ülkelerden açık düşman ve düşmanlıklarla olabilir. Mart 2023 de topraklarımız, yeraltı kaynaklarımız ile ilgili olağanüstü ve aniden gelişen gelişmeler olabilir. Bu sebeple okullar bir müddet kapanabilir. Mayıs 2023 aylarında, özellikle denize kıyısı olan komşularımızla deniz sınırları kaynaklı sorunlar yaşanabilir. Karşılıklı güç gösterisi, inatlaşma, ölçüşme durumları yaşanabilir. Aşırı hırs ve vizyonsuzluk sebepli alınan kararlar ile bir kaos ortamı oluşabilir. Haziran ortalarında bu konunun çözümü, ara bulma konularında yine denize kıyısı olan bir ülke(İtalya olabilir) den diplomatik yardım gelebilir. Eylül ortalarında ise seçimleri geride bırakmış olacağız ve yeni Cumhurbaşkanı görevine başlayacak. Rüya yorumum bu şekilde. Bütünün hayrına olsun inşallah. Günün tarot kartı; 17 Numaralı Yıldız kartı ve ülkemiz haritasının 1.evinde; Ülke yöneticileri sonranın sonrasını görmek için bakış açılarını genişletmek ve halkın gözlerini kamaştırmak istiyorlar. Sevgiler Zeynep Aşcı / Karma Astrolog
Ekleme Tarihi: 09 Aralık 2022 - Cuma

Rüyamda ne gördüm?

Kıymetli Astroloji severler, bundan böyle astroloji yorumlarımı köşe yazısı olarak buradan sizlere ileteceğim. Astroloji dışında; astroloji tabanlı rüya yorumu ve tarot yorumlarımı da buradan aktaracağım.

Bugün, gördüğüm bir rüyanın Ülkemiz haritası üzerinden astroloji tabanlı yorumunu yazmak istedim. Rüyamı kısaca yazayım; konsolosluk benzeri bir yerdeyim. Bir sürü yazılı dosyalar var. Resmi bir görevli elindeki damga ile evrakları damgalıyor. Bir adam da aceleyle dosyaları alıp gidiyor ama bir kısım dosyalar klasör halinde geride kalıyor. Bana veriyorlar. “Ben bunları ne yapayım, istemiyorum” diyorum. “Almazsan şu çocuklar burada rehin kalırlar ve ailelerine gidemezler” diyorlar. Bir kız ve erkek 7-8 yaşlarında iki kardeş var, ağlıyorlar. Onlara üzülüyorum, dosyaları alıyorum. Bu dosyaların içinde çok gizli ülke anlaşmaları varmış. Burada ismini yazmayacağım şimdi rahmetli olan eski cumhurbaşkanlarından biri diğer ülkelerle gizli anlaşmalar yapmış. Devlet sırrı niteliğinde.

Rüyamın yorumunda ise; Ocak- Şubat 2023 aylarında yakın çevre komşu ülkelerinden tarım ürünleri almak ile ilgili anlaşmalar yapılabilir. Daha önce yapılan anlaşmalar revize edilerek, kalan borçlar ve faizleri ödenebilir.

Yakın çevre ülkelerden açık düşman ve düşmanlıklarla olabilir. Mart 2023 de topraklarımız, yeraltı kaynaklarımız ile ilgili olağanüstü ve aniden gelişen gelişmeler olabilir. Bu sebeple okullar bir müddet kapanabilir.

Mayıs 2023 aylarında, özellikle denize kıyısı olan komşularımızla deniz sınırları kaynaklı sorunlar yaşanabilir. Karşılıklı güç gösterisi, inatlaşma, ölçüşme durumları yaşanabilir. Aşırı hırs ve vizyonsuzluk sebepli alınan kararlar ile bir kaos ortamı oluşabilir. Haziran ortalarında bu konunun çözümü, ara bulma konularında yine denize kıyısı olan bir ülke(İtalya olabilir) den diplomatik yardım gelebilir.

Eylül ortalarında ise seçimleri geride bırakmış olacağız ve yeni Cumhurbaşkanı görevine başlayacak. Rüya yorumum bu şekilde. Bütünün hayrına olsun inşallah.

Günün tarot kartı; 17 Numaralı Yıldız kartı ve ülkemiz haritasının 1.evinde; Ülke yöneticileri sonranın sonrasını görmek için bakış açılarını genişletmek ve halkın gözlerini kamaştırmak istiyorlar.

Sevgiler

Zeynep Aşcı / Karma Astrolog

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (2)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sait
(10.12.2022 13:03 - #183)
Hayır olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sait
(10.12.2022 13:03 - #184)
Hayır olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.