,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

İletişimler ve Trafik Durma Noktasına Gelebilir!!!!

Kıymetli News Findy Okurları,   24 Nisan 2023 Bayram ertesi Pazartesi yani Ay gününe ilginç bir gökyüzü konumuyla başlıyoruz.  Kişisel gezegenlerimiz aynı derecede birbirlerine kadersel açılar yapıyorlar.   Pazartesi, Ay günü genel anlamda yolculuklar için uygun bir gündür. Ancak Merkür kırmızı "S" konumunda olduğundan özellikle iletişimler durma noktasına gelecek olabilir. Var olan iletişimler çözüme kapalı ve biraz da agresyonu yükseltici olacak olabilir. Bu durumun farkındalığı ile hareket ederek mümkün oldukça sakin kalmakta, agresyonu yükseltmemeye özen gösterelim.  Bayram dönüşü ve okulların açılması ile yola çıkacak olanlara hayırlı yolculuklar dilerim. Yollarda ve iletişimlerde tıkanıklık olabileceğini hatırlatmak isterim.   İkili ilişkilerde özellikle partner ilişkilerinde daha önce çözüme ulaşamamış, yarım kalmış iletişimlerde de dürtüsel olarak harekete geçme durumu olabilir.  Merkür'ün kırmızı "S" konumunun geçmesini beklemek daha doğru olacaktır. Birkaç gün beklemenizi tavsiye ederim. Bunun dışında tutkular, hormonlar tavan yapacak olabilir. Kimi ilişkilerde reel veya mental mesafeden dolayı özlemler olacak olabilir.   Merkür gölgeli günlerle retroya girerken, geçmişten gelen takıntılı bir  X partner bağımlılık enerjisiniyle aklınızı çelmeye çalışabilir.  Bağımlı ve takıntılı negatif enerjili bu kişilerden şantaj tehdit de alma riski olabilir.  Böyle durumlarda hukuksal yollara başvurması ihmal etmeyin. Aksi durumda 20 Nisan 2023 Güneş tutulmasının da etkisi ile "aman anam babam, eşim, kardeşim duymasın diye boyun eğeceğiniz her bir durum sizi daha fazla bataklığa çekecektir ve uzun vadede tüm ülkenin duyacağı bir hale gelebilir.   Aşk ve para konularında hırslı hareket edeceklere de akışta ve sakin kalmalarını öneririm. Yüklü miktarda para kayıpları olabilir. Akılcı yaklaşımlar ve bir bilene sormak, konunun uzmanından danışmanlık almanızı öneririm.   Aşk, para, kariyer konularında bugünlerde ulaşılmaz gördüğünüz her ne varsa yakın zamanda sağlam akılcı ve barışçıl adımlar attığınızda ulaşılabilir olacaktır. İki ay içinde bu konularda beklediğiniz güzel haberler gelebilir ya da siz adım attığınızda olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.    Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah Oldu da oldu oldu oldu   Karma Astrolog Zeynep Aşcı  
Ekleme Tarihi: 24 Nisan 2023 - Pazartesi

İletişimler ve Trafik Durma Noktasına Gelebilir!!!!

Kıymetli News Findy Okurları,

 

24 Nisan 2023 Bayram ertesi Pazartesi yani Ay gününe ilginç bir gökyüzü konumuyla başlıyoruz.  Kişisel gezegenlerimiz aynı derecede birbirlerine kadersel açılar yapıyorlar.

 

Pazartesi, Ay günü genel anlamda yolculuklar için uygun bir gündür. Ancak Merkür kırmızı "S" konumunda olduğundan özellikle iletişimler durma noktasına gelecek olabilir. Var olan iletişimler çözüme kapalı ve biraz da agresyonu yükseltici olacak olabilir. Bu durumun farkındalığı ile hareket ederek mümkün oldukça sakin kalmakta, agresyonu yükseltmemeye özen gösterelim.  Bayram dönüşü ve okulların açılması ile yola çıkacak olanlara hayırlı yolculuklar dilerim.

Yollarda ve iletişimlerde tıkanıklık olabileceğini hatırlatmak isterim.

 

İkili ilişkilerde özellikle partner ilişkilerinde daha önce çözüme ulaşamamış, yarım kalmış iletişimlerde de dürtüsel olarak harekete geçme durumu olabilir.  Merkür'ün kırmızı "S" konumunun geçmesini beklemek daha doğru olacaktır. Birkaç gün beklemenizi tavsiye ederim. Bunun dışında tutkular, hormonlar tavan yapacak olabilir. Kimi ilişkilerde reel veya mental mesafeden dolayı özlemler olacak olabilir.

 

Merkür gölgeli günlerle retroya girerken, geçmişten gelen takıntılı bir  X partner bağımlılık enerjisiniyle aklınızı çelmeye çalışabilir.  Bağımlı ve takıntılı negatif enerjili bu kişilerden şantaj tehdit de alma riski olabilir.  Böyle durumlarda hukuksal yollara başvurması ihmal etmeyin. Aksi durumda 20 Nisan 2023 Güneş tutulmasının da etkisi ile "aman anam babam, eşim, kardeşim duymasın diye boyun eğeceğiniz her bir durum sizi daha fazla bataklığa çekecektir ve uzun vadede tüm ülkenin duyacağı bir hale gelebilir.

 

Aşk ve para konularında hırslı hareket edeceklere de akışta ve sakin kalmalarını öneririm. Yüklü miktarda para kayıpları olabilir. Akılcı yaklaşımlar ve bir bilene sormak, konunun uzmanından danışmanlık almanızı öneririm.

 

Aşk, para, kariyer konularında bugünlerde ulaşılmaz gördüğünüz her ne varsa yakın zamanda sağlam akılcı ve barışçıl adımlar attığınızda ulaşılabilir olacaktır.

İki ay içinde bu konularda beklediğiniz güzel haberler gelebilir ya da siz adım attığınızda olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. 

 

Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah

Oldu da oldu oldu oldu

 

Karma Astrolog

Zeynep Aşcı

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.