,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

Herkese ve Her Şeye Küstüm

Kıymetli News Findy Okurları, 09 Ocak 2023 Pazartesi, Ay günündeyiz. 07 Ocak 2023 Cumartesi yaşadığımız Yengeç dolunayı etkileri hala üzerimizde. Günün tarot kartlarından Ermiş tarot kartı da yengeç dolunayı etkilerine benzer bir etki vererek; yalnızlaşmak, içe kapanmak, herkese ve her şeye küsmek, gevşemek ve günlük hayat akışı dahil birçok konuda isteksiz olmak gibi duygu durumlarında olabiliriz. Birkaç güne bunlar geçecek. Mars düz seyrine geçmeden kırmızı “S” durağan konumunda ve hissettiğimiz bu duyguları 2X kere fazla hissediyor olabiliriz. 26 Ocak 2023 de düz seyrine geçtiğinde enerjimizi geri kazanacağız. Bu arada Merkür de Retro konumunda. Tekrara düşmek istemem ama yine de yazayım; eksik yarım kalan ne varsa tamamlamak için ve tamir etmek için harika zamanlamalar. Acele yok, yeterki sağlam olsun, kalıcı olsun. Yıldız tarot kartımız bizi destekliyor. “Akışta kal, ilahi plana güven”, “Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olacak şekilde sonuçlanacak”. Beklediğiniz konu ve kavram beklediğinizden farklı mı gelişti veya sonuçlandı? Acele etme, sabırlı ol. Şimdilik senin istediğin şekilde olmadı. Uzun vadede olmadığına teşekkür edeceksin. Uzun vadede başarı, olumlu gelişmeler seni bekliyor. Umudunu asla kaybetme. İkilemde kaldığınız konularda sezgilerinize güvenin. Hızlı hareket eden Ay, öğle saatlerinde Uranüs ile sert bir açılanmada olacak. Ev ve/trafik kazalarına karşı okula giden ve/veya gitmeyen küçük çocuklara dikkat edin. Bunun dışında okulda gelişen güzel bir gelişme haberi de olabilir. Çocuklar ile ilgili ani gelişen konu ve kavramlar olabilir. Bunun dışında iş veya özel konularınız ile ilgili ani yolculuklar gündeminize gelebilir. Gün içinde yetenekleriniz doğrultusunda yükselme konularında hırs yapma durumu da olabilir. Her zaman dediğim gibi hırs, yanlış yapmanıza sebep olabilir. Hırs yerine azimli olarak doğru, dürüst, iyimser karakterinizle çalışmaya devam edin. Yükseliş mutlaka zamanı gelince olacaktır. Çalıştığınız ortamda yetkisini bencilce ve kibirli duygu durumları ile baskıcı ve yıkıcı kullanan insanlar olabilir. Uranüs’den gelen ani dürtüsel sert enerji ile hareket etmeyin. Akıllıca davranın. Bu etki akşama doğru geçecek. Unutmayın “Öfke ile kalkan zararla oturur”. Kişisel anlamda çok fazla duygusal olacağımız birkaç gün olabilir; ikili ilişkilerde olgunlukla ilişkiye devam etmek, birbirini anlamak ve destek olmak durumları olurken, gençlerin ilişkilerinde küsme, trip atma vb durumlar olabilir. Biri birine küser diğerinin haberi bile olmaz. Bazı ilişkilerde de kişi kendi içine çekilip “bu ilişki nereye gidiyor?” diye bir durum değerlendirmesi içine de girebilir. Yukarıdaki yazdıklarımdan anlamışsınızdır; gün içinde çeşitli duygu durumları içinde olacağız. İyi olanları alıp kabul edelim. Negatif olanları evrene iade edip, serbest bırakalım. Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah Oldu da, oldu oldu oldu Zeynep Aşcı / Karma Astrolog
Ekleme Tarihi: 09 Ocak 2023 - Pazartesi

Herkese ve Her Şeye Küstüm

Kıymetli News Findy Okurları,

09 Ocak 2023 Pazartesi, Ay günündeyiz. 07 Ocak 2023 Cumartesi yaşadığımız Yengeç dolunayı etkileri hala üzerimizde. Günün tarot kartlarından Ermiş tarot kartı da yengeç dolunayı etkilerine benzer bir etki vererek; yalnızlaşmak, içe kapanmak, herkese ve her şeye küsmek, gevşemek ve günlük hayat akışı dahil birçok konuda isteksiz olmak gibi duygu durumlarında olabiliriz. Birkaç güne bunlar geçecek. Mars düz seyrine geçmeden kırmızı “S” durağan konumunda ve hissettiğimiz bu duyguları 2X kere fazla hissediyor olabiliriz. 26 Ocak 2023 de düz seyrine geçtiğinde enerjimizi geri kazanacağız. Bu arada Merkür de Retro konumunda. Tekrara düşmek istemem ama yine de yazayım; eksik yarım kalan ne varsa tamamlamak için ve tamir etmek için harika zamanlamalar. Acele yok, yeterki sağlam olsun, kalıcı olsun.

Yıldız tarot kartımız bizi destekliyor. “Akışta kal, ilahi plana güven”, “Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olacak şekilde sonuçlanacak”. Beklediğiniz konu ve kavram beklediğinizden farklı mı gelişti veya sonuçlandı? Acele etme, sabırlı ol. Şimdilik senin istediğin şekilde olmadı. Uzun vadede olmadığına teşekkür edeceksin. Uzun vadede başarı, olumlu gelişmeler seni bekliyor. Umudunu asla kaybetme. İkilemde kaldığınız konularda sezgilerinize güvenin.

Hızlı hareket eden Ay, öğle saatlerinde Uranüs ile sert bir açılanmada olacak. Ev ve/trafik kazalarına karşı okula giden ve/veya gitmeyen küçük çocuklara dikkat edin. Bunun dışında okulda gelişen güzel bir gelişme haberi de olabilir. Çocuklar ile ilgili ani gelişen konu ve kavramlar olabilir.

Bunun dışında iş veya özel konularınız ile ilgili ani yolculuklar gündeminize gelebilir. Gün içinde yetenekleriniz doğrultusunda yükselme konularında hırs yapma durumu da olabilir. Her zaman dediğim gibi hırs, yanlış yapmanıza sebep olabilir. Hırs yerine azimli olarak doğru, dürüst, iyimser karakterinizle çalışmaya devam edin. Yükseliş mutlaka zamanı gelince olacaktır.

Çalıştığınız ortamda yetkisini bencilce ve kibirli duygu durumları ile baskıcı ve yıkıcı kullanan insanlar olabilir. Uranüs’den gelen ani dürtüsel sert enerji ile hareket etmeyin. Akıllıca davranın. Bu etki akşama doğru geçecek. Unutmayın “Öfke ile kalkan zararla oturur”.

Kişisel anlamda çok fazla duygusal olacağımız birkaç gün olabilir; ikili ilişkilerde olgunlukla ilişkiye devam etmek, birbirini anlamak ve destek olmak durumları olurken, gençlerin ilişkilerinde küsme, trip atma vb durumlar olabilir. Biri birine küser diğerinin haberi bile olmaz. Bazı ilişkilerde de kişi kendi içine çekilip “bu ilişki nereye gidiyor?” diye bir durum değerlendirmesi içine de girebilir.

Yukarıdaki yazdıklarımdan anlamışsınızdır; gün içinde çeşitli duygu durumları içinde olacağız. İyi olanları alıp kabul edelim. Negatif olanları evrene iade edip, serbest bırakalım.

Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah

Oldu da, oldu oldu oldu

Zeynep Aşcı / Karma Astrolog

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.