,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

Güneş Başak Burcunda

“Hep yarım kaldı sanıyoruz. Belki de “Tamamı” o kadardı. Kimbilir…” Kıymetli News Findy Okurları, 23 Ağustos 2023 Çarşamba Güneş Başak Burcuna geçiş yaparken Regulus Kraliyet Yıldızı ile de kavuşum yapıyor. Başak burçlarının doğum günü kutlu olsun. Kişisel haritalarınızda hangi konu ve kavramlardan etki alıyorsanız bu konu ve kavramlar ile ilgili büyük başarı, güç elde edecek olabilirsiniz. Cesaretle adım atabilirsiniz. Ancak atacağınız cesaretli adımlar kibir, ego ve intikam hissi içinde olmamalı. Aksi durumda başarının yerini başarısızlık, iletişim kazaları, itibar ve ün kayıpları alabilir. Çarşamba aynı zamanda Merkür günü. Merkür siyah “S” konumunda oldukça durağan. Merkür’ün aldığı diğer etkilerle beraber bugün önemli adımlar, konuşmalar, anlaşmalar, iş veya özel konularda iletişimler yapmamaya özen gösterin. Yolunda giden işlerin, olayların aniden tersine dönmesiyle başarısızlık vb etkiler görünüyor. En iyisi bugün dua, meditasyon ile zaman geçirmek. Aktif iş alanında olmak zorundaysanız minimal bir iletişimle günü bitirmeye özen göstermenizi öneririm. Mars’ın da bulunduğu konum ve aldığı etkiler içler acısı. Orman yangınlarının etkisi ile enerjinin bu konularda aktif olacağı ve yangın söndürme çalışmalarında aktif çalışanlar ve diğer yangından etkilenen insan ve hayvanlarla ilgili kötü haberlerin gelebileceği gibi maalesef olumsuz görünümler var. Ölüm ve yas konuları gündeme gelebilir. Yazmakta bile zorlanıyorum ama maalesef durumlar iç açıcı değil. Türkiye haritasına baktığımızda Ay, öğle saatlerinde 12. karma evinde ve kendi derecesinde(18 Ay tarot kartı). Halk duygusal olarak travmatik bir durumda. Toplu psikolojik çöküş içinde. Güvensizlik, korku, belirsizlik… Ülkemizdeki ve Dünya’nın birçok yerindeki yangınları küresel ısınma vb bahanelerle ört bas etmeye çalışsalar da öyle değil. Bu yangınlar çoğu zaman kişisel hırslar, etnik ve küresel düşmanlıklar her zaman sahnede. İnsanların yaşam alanları, emekleri, oksijen depomuz ormanlarımız ve içinde yaşayan can dostlarımız heba oldu, oluyor. Güzel bir şeyler yazamadım çünkü çok üzgünüm Karma Astrolog / Zeynep Aşcı
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2023 - Çarşamba

Güneş Başak Burcunda

“Hep yarım kaldı sanıyoruz. Belki de “Tamamı” o kadardı. Kimbilir…”

Kıymetli News Findy Okurları,

23 Ağustos 2023 Çarşamba Güneş Başak Burcuna geçiş yaparken Regulus Kraliyet Yıldızı ile de kavuşum yapıyor.

Başak burçlarının doğum günü kutlu olsun.

Kişisel haritalarınızda hangi konu ve kavramlardan etki alıyorsanız bu konu ve kavramlar ile ilgili büyük başarı, güç elde edecek olabilirsiniz. Cesaretle adım atabilirsiniz. Ancak atacağınız cesaretli adımlar kibir, ego ve intikam hissi içinde olmamalı. Aksi durumda başarının yerini başarısızlık, iletişim kazaları, itibar ve ün kayıpları alabilir.

Çarşamba aynı zamanda Merkür günü. Merkür siyah “S” konumunda oldukça durağan. Merkür’ün aldığı diğer etkilerle beraber bugün önemli adımlar, konuşmalar, anlaşmalar, iş veya özel konularda iletişimler yapmamaya özen gösterin. Yolunda giden işlerin, olayların aniden tersine dönmesiyle başarısızlık vb etkiler görünüyor. En iyisi bugün dua, meditasyon ile zaman geçirmek. Aktif iş alanında olmak zorundaysanız minimal bir iletişimle günü bitirmeye özen göstermenizi öneririm.

Mars’ın da bulunduğu konum ve aldığı etkiler içler acısı. Orman yangınlarının etkisi ile enerjinin bu konularda aktif olacağı ve yangın söndürme çalışmalarında aktif çalışanlar ve diğer yangından etkilenen insan ve hayvanlarla ilgili kötü haberlerin gelebileceği gibi maalesef olumsuz görünümler var. Ölüm ve yas konuları gündeme gelebilir. Yazmakta bile zorlanıyorum ama maalesef durumlar iç açıcı değil.

Türkiye haritasına baktığımızda Ay, öğle saatlerinde 12. karma evinde ve kendi derecesinde(18 Ay tarot kartı). Halk duygusal olarak travmatik bir durumda. Toplu psikolojik çöküş içinde. Güvensizlik, korku, belirsizlik…

Ülkemizdeki ve Dünya’nın birçok yerindeki yangınları küresel ısınma vb bahanelerle ört bas etmeye çalışsalar da öyle değil. Bu yangınlar çoğu zaman kişisel hırslar, etnik ve küresel düşmanlıklar her zaman sahnede.

İnsanların yaşam alanları, emekleri, oksijen depomuz ormanlarımız ve içinde yaşayan can dostlarımız heba oldu, oluyor.

Güzel bir şeyler yazamadım çünkü çok üzgünüm

Karma Astrolog / Zeynep Aşcı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.