,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

En Büyük Cesaret Korkularınızla Yüzleşmektir

Kıymetli News Findy okurları, 16 Ocak 2023 Pazartesi. Ay günündeyiz. Planladığınız veya aniden gündeme gelecek yolculuklarınız olacaksa, trafik kurallarına uyduğunuz takdirde sorun çıkmayacaktır. Merkür oğlak burcunda Retro etkisinde; ödemeyi unuttuğunuz trafik cezalarınız varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Merkür Retro’su ile Ay arasındaki gayret açısı; geçmişe ait anılarınızdan kaynaklı olarak günümüz ile ilgili konu, kavram ve kişilerle ilgili duygularınızda karmaşıklık ve kararsızlık yaşadığınızı gösterebilir. Ay, Asılan Adam Tarot kartını destekliyor. Maddi ve manevi konularda şimdiye kadar çözümünü ertelediğiniz, bir sorunun var olduğunu görmezden geldiğiniz her konu günümüzde yolunuzu tıkamış olabilir. Yeni bir bakış açısına ihtiyacınız olabilir. Kendinizi kişilerden ve olaylardan geri çekerek durum değerlendirmesi yapmaya ve çözüm arayışına ihtiyacınız olabilir. Tıkandığınız konularda bilgeleşmeye önem verin. Bilgi çözümün anahtarıdır. Her türlü ilişkilerinizde; iş hayatında ve özel hayatınızda, karşınızdaki insana daha önceden dürüst davranmadıysanız, sadık olmadıysanız ve maddi manevi konularda hile, manipülasyon vb hoş olmayan davranışlar içine girdiyseniz şimdi bunların pişmanlığı içinde olabilirsiniz. Kılıç Dokuzlusu Tarot kartı, yukarıda saydığım konularla ilgili vicdan azabı yaşadığınızı, uykusuz geceler geçirdiğinizi gösteriyor olabilir. Bu durumdan çıkmak için öncelikle kendinize dürüst olmalısınız. “…..evet şu konuda hata yaptım… yanlış yaptım….” diyerek kendi içinizdeki hesaplaşmayı adilce yapın. Kimse bunu bilmeyecek ve sizi hiç kimse yargılamayacak. Siz kendinize adil olursanız, başkalarına adil davranabilirsiniz. Hayat da size adil davranır. İyileşme; her zaman içeriden başlar. Kendinize dürüst ve adil olma aşamasını geçtiyseniz, yaşadığınız olumsuz deneyimlerden ders alma aşamasına geldiniz demektir. “…..bu olayı neden yaşadım? Bana ne anlatmak, ne öğretmek istiyordu?....” vb sorularla yaşadığınız deneyimden bir çıkarım yapmanız ve bu çıkarımla olgunlaşma yoluna evrilmeniz gerekir. Bu aşamaya gelirken korkularınız sizi adalet yolundan ayırmak isteyebilir. İçinizde birçok bahaneler üretip kendi kendinizi kandırarak inandırma yoluna sapabilirsiniz. Bunu yapmanız sadece tekamüle giden hayat sınavı yolculuğunuzda yolunuzu uzatmaktan başka bir işe yaramayacaktır. En büyük cesaret korkularınızla yüzleşmektir. Güneş, Oğlak burcundaki yolculuğunu Pluto ile yaklaşan açılarda kavuşum, kavuşum ve uzaklaşan açılarla cuma gününe kadar tamamlayacak. Cuma günü Kova burcuna geçiyor. Yukarıda bahsettiğim konularla ilgili karar vermek, gerekli değişim dönüşümü yaparak hedefleri netleştirmek adına Merkür Retro’sunu ve ve Güneş Pluto kavuşumunu iyi değerlendirmenizi öneririm. Aile büyüklerinizde kalp, tansiyon, hiper tansiyona bağlı beyin kanaması vb sağlık sorunları gündeminize gelebilir. Bunlara dikkat edin. Her şey kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah. Oldu da, oldu oldu oldu Karma Astrolog / Zeynep Aşcı
Ekleme Tarihi: 16 Ocak 2023 - Pazartesi

En Büyük Cesaret Korkularınızla Yüzleşmektir

Kıymetli News Findy okurları,

16 Ocak 2023 Pazartesi. Ay günündeyiz. Planladığınız veya aniden gündeme gelecek yolculuklarınız olacaksa, trafik kurallarına uyduğunuz takdirde sorun çıkmayacaktır. Merkür oğlak burcunda Retro etkisinde; ödemeyi unuttuğunuz trafik cezalarınız varsa bunlar karşınıza çıkabilir.

Merkür Retro’su ile Ay arasındaki gayret açısı; geçmişe ait anılarınızdan kaynaklı olarak günümüz ile ilgili konu, kavram ve kişilerle ilgili duygularınızda karmaşıklık ve kararsızlık yaşadığınızı gösterebilir. Ay, Asılan Adam Tarot kartını destekliyor. Maddi ve manevi konularda şimdiye kadar çözümünü ertelediğiniz, bir sorunun var olduğunu görmezden geldiğiniz her konu günümüzde yolunuzu tıkamış olabilir. Yeni bir bakış açısına ihtiyacınız olabilir. Kendinizi kişilerden ve olaylardan geri çekerek durum değerlendirmesi yapmaya ve çözüm arayışına ihtiyacınız olabilir. Tıkandığınız konularda bilgeleşmeye önem verin. Bilgi çözümün anahtarıdır.

Her türlü ilişkilerinizde; iş hayatında ve özel hayatınızda, karşınızdaki insana daha önceden dürüst davranmadıysanız, sadık olmadıysanız ve maddi manevi konularda hile, manipülasyon vb hoş olmayan davranışlar içine girdiyseniz şimdi bunların pişmanlığı içinde olabilirsiniz.

Kılıç Dokuzlusu Tarot kartı, yukarıda saydığım konularla ilgili vicdan azabı yaşadığınızı, uykusuz geceler geçirdiğinizi gösteriyor olabilir. Bu durumdan çıkmak için öncelikle kendinize dürüst olmalısınız. “…..evet şu konuda hata yaptım… yanlış yaptım….” diyerek kendi içinizdeki hesaplaşmayı adilce yapın. Kimse bunu bilmeyecek ve sizi hiç kimse yargılamayacak. Siz kendinize adil olursanız, başkalarına adil davranabilirsiniz. Hayat da size adil davranır. İyileşme; her zaman içeriden başlar.

Kendinize dürüst ve adil olma aşamasını geçtiyseniz, yaşadığınız olumsuz deneyimlerden ders alma aşamasına geldiniz demektir. “…..bu olayı neden yaşadım? Bana ne anlatmak, ne öğretmek istiyordu?....” vb sorularla yaşadığınız deneyimden bir çıkarım yapmanız ve bu çıkarımla olgunlaşma yoluna evrilmeniz gerekir. Bu aşamaya gelirken korkularınız sizi adalet yolundan ayırmak isteyebilir. İçinizde birçok bahaneler üretip kendi kendinizi kandırarak inandırma yoluna sapabilirsiniz. Bunu yapmanız sadece tekamüle giden hayat sınavı yolculuğunuzda yolunuzu uzatmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

En büyük cesaret korkularınızla yüzleşmektir.

Güneş, Oğlak burcundaki yolculuğunu Pluto ile yaklaşan açılarda kavuşum, kavuşum ve uzaklaşan açılarla cuma gününe kadar tamamlayacak. Cuma günü Kova burcuna geçiyor. Yukarıda bahsettiğim konularla ilgili karar vermek, gerekli değişim dönüşümü yaparak hedefleri netleştirmek adına Merkür Retro’sunu ve ve Güneş Pluto kavuşumunu iyi değerlendirmenizi öneririm.

Aile büyüklerinizde kalp, tansiyon, hiper tansiyona bağlı beyin kanaması vb sağlık sorunları gündeminize gelebilir. Bunlara dikkat edin.

Her şey kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah. Oldu da, oldu oldu oldu

Karma Astrolog / Zeynep Aşcı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.