,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

“..Korkma !!! Yapabilirsin…”

Kıymetli News Findy okurları, 21 OCAK 2023 Cumartesi, Saturn günü ve KOVA YENİAYI Kova Yeniayında kişisel haritalarınızdan hangi evden etki alıyorsanız, o ev konuları ile ilgili özgürlük arayışı içinde olacağınızı gösteriyor. Doğum haritası analizi yaptırmayanlar, gündemdeki konu ve kavramlar için yenilikler, özgürlükler olacağını düşünsünler. İkili tüm ilişkilerde; aile, iş, partner.. adalet anlayışı ve duygusu çok yükselecek. Hak ettiğiniz davranışlarla karşılaşabilir veya haksızlık yaptığınızı düşündüğünüz kişilerden özür dileyebilirsiniz. İnsanın kendini bilmesi çok güzel bir şeydir. Devam eden hukuksal konulardan beraat edebilir, özgürleşebilirsiniz. Haksız bir konudan dolayı cezaevinde bulunan veya cezası bitenlerinde özgürlüklerine kavuşacakları bir kova yeniayı. Hak, hukuk adalet yerini mutlaka bulacaktır. Yeni bir mesleğe adım atmak isteyenler için; mühendislik, teknolojinin her alanı ve sanatın yetenekli olduğunuz alanları uygundur. Bu konularda yenilikler yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu tutulma yüksek idealler ve hedefleriniz ile ilgili başlangıçlarınızın olabileceğini gösteriyor. Yeni bir oluşum için eski dayanakları ve fikirleri geride bırakıp, daha önce düşünülmemiş yeni bir şey düşünerek aktive ederek sizi sınırlayan bağlardan, konu ve kişilerden özgürleşerek cesaretle adım atacak olabilirsiniz. Kendinizi ait hissedeceğiniz gruplara, etkinliklere dahil olarak kendinizi özgürce ifade etmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmadan önce iki konu arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Sanatın herhangi bir alanında yeteneğinizin olduğu bir gruba dahil olabilirsiniz. Hobi olarak ve/veya amatör, profesyonel vb Özellikle soyutlama yeteneğiniz aktive olabilir. Spiritüel konulara meraklı olanlar özellikle astrolojiye meraklı olanlar astroloji eğitimi almaya başlayabilir. Ama her yeni başlangıç için Yeniayın 3-5 gün geçmesini bekleyeceğiz. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Akademik başarı hedefleyenler için de ideal bir Kova Yeniayı. Bütün bu güzel etkilerle beraber bazı haritalarda gölge etkilerde aktive olabilir. “Ego” ya çok dikkat edin. Egoyu aktive ederseniz, düşüşe hazır olun. Unutmayalım ki, hepimiz kolektifin olmazsa olmaz bir parçasıyız. Birimiz diğerinden üstün ya da aşağıda değiliz. Genel olarak nazara çok dikkat edin. Bildiğiniz gerekli korumaları yapın. Yarı yıl tatiliyle birlikte, anne babası ayrı veya vefat etmiş olan bazı çocuklar anne veya babalarının yeni eş adayları ile tanışacak olabilirler. Aileye yeni üyeler dahil olabilir. Kova Yeniayının tarot kartları 0 Joker tarot Kartı ve 1 Büyücü tarot kartı . Joker, hayalini kurduğu idealler uğruna cesaretle yola çıkar ve Büyücü  Joker’i azim, yetenek, bilgi ve maddi olarak desteklerken “…korkma yapabilirsin…” der. Yüksek idealleriniz hayalleriniz her ne ise yapın, kova yeniayı bu konularda sizi destekliyor. Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah Oldu da, oldu oldu oldu Karma Astrolog / Zeynep Aşcı
Ekleme Tarihi: 21 Ocak 2023 - Cumartesi

“..Korkma !!! Yapabilirsin…”

Kıymetli News Findy okurları, 21 OCAK 2023 Cumartesi, Saturn günü ve KOVA YENİAYI

Kova Yeniayında kişisel haritalarınızdan hangi evden etki alıyorsanız, o ev konuları ile ilgili özgürlük arayışı içinde olacağınızı gösteriyor. Doğum haritası analizi yaptırmayanlar, gündemdeki konu ve kavramlar için yenilikler, özgürlükler olacağını düşünsünler.

İkili tüm ilişkilerde; aile, iş, partner.. adalet anlayışı ve duygusu çok yükselecek. Hak ettiğiniz davranışlarla karşılaşabilir veya haksızlık yaptığınızı düşündüğünüz kişilerden özür dileyebilirsiniz. İnsanın kendini bilmesi çok güzel bir şeydir. Devam eden hukuksal konulardan beraat edebilir, özgürleşebilirsiniz. Haksız bir konudan dolayı cezaevinde bulunan veya cezası bitenlerinde özgürlüklerine kavuşacakları bir kova yeniayı. Hak, hukuk adalet yerini mutlaka bulacaktır.

Yeni bir mesleğe adım atmak isteyenler için; mühendislik, teknolojinin her alanı ve sanatın yetenekli olduğunuz alanları uygundur. Bu konularda yenilikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Bu tutulma yüksek idealler ve hedefleriniz ile ilgili başlangıçlarınızın olabileceğini gösteriyor. Yeni bir oluşum için eski dayanakları ve fikirleri geride bırakıp, daha önce düşünülmemiş yeni bir şey düşünerek aktive ederek sizi sınırlayan bağlardan, konu ve kişilerden özgürleşerek cesaretle adım atacak olabilirsiniz.

Kendinizi ait hissedeceğiniz gruplara, etkinliklere dahil olarak kendinizi özgürce ifade etmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmadan önce iki konu arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Sanatın herhangi bir alanında yeteneğinizin olduğu bir gruba dahil olabilirsiniz. Hobi olarak ve/veya amatör, profesyonel vb Özellikle soyutlama yeteneğiniz aktive olabilir.

Spiritüel konulara meraklı olanlar özellikle astrolojiye meraklı olanlar astroloji eğitimi almaya başlayabilir. Ama her yeni başlangıç için Yeniayın 3-5 gün geçmesini bekleyeceğiz. Bunu hiçbir zaman unutmayın.

Akademik başarı hedefleyenler için de ideal bir Kova Yeniayı.

Bütün bu güzel etkilerle beraber bazı haritalarda gölge etkilerde aktive olabilir. “Ego” ya çok dikkat edin. Egoyu aktive ederseniz, düşüşe hazır olun. Unutmayalım ki, hepimiz kolektifin olmazsa olmaz bir parçasıyız. Birimiz diğerinden üstün ya da aşağıda değiliz.

Genel olarak nazara çok dikkat edin. Bildiğiniz gerekli korumaları yapın.

Yarı yıl tatiliyle birlikte, anne babası ayrı veya vefat etmiş olan bazı çocuklar anne veya babalarının yeni eş adayları ile tanışacak olabilirler. Aileye yeni üyeler dahil olabilir.

Kova Yeniayının tarot kartları 0 Joker tarot Kartı ve 1 Büyücü tarot kartı . Joker, hayalini kurduğu idealler uğruna cesaretle yola çıkar ve Büyücü  Joker’i azim, yetenek, bilgi ve maddi olarak desteklerken “…korkma yapabilirsin…” der.

Yüksek idealleriniz hayalleriniz her ne ise yapın, kova yeniayı bu konularda sizi destekliyor.

Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah

Oldu da, oldu oldu oldu

Karma Astrolog / Zeynep Aşcı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.