,, ,
Zeynep Aşcı
Köşe Yazarı
Zeynep Aşcı
 

Allah’ın değirmeni ağır döner ama ununu ince eler

Pluto birkaç gündür düğümlere T-kare açıda. Kişisel haritalarınızdan hangi konu ve kavramlardan etki alacaksanız o konu ve kavramlarda zorlanmalar yaşayacak olabilirsiniz. Ağustos’un 20 sinden sonra bu zorlu etki azalarak gidecek. Kronos, Haziran 2023 başından bu yana Sirius sabit yıldızı üzerinde. Uzun zamandır dua ve dileklerde bulunduğunuz konu ve kavramlar ile ilgili önemli gelişmeler olabilir. Duaların gerçekleşme zamanının geldiğini de söyleyebilirim. En doğrusunu Allah bilir. Astroloji de yaratıcının insanların hizmetine verdiği yol gösterici bir ilim olduğundan bu etkinin görünmesini de yaratıcımız sayesinde görüyor ve bir aracı olarak sizlere iletme görevini yerine getirmeye gayret ediyorum. Her ne konuda dua ve dilekleriniz varsa vazgeçmeden ısrarla istemeye devam edin. Yaratıcı için hiçbir şey zor değildir. 08/08/2023 itibariyle Kronos bu konumdan ayrılacak. Bu zamana kadar dua ve dilekte bulunmaya devam edebilirsiniz. Diğer spirütüel alanlarla ilgilenen arkadaşlar 8/8 portalından bahsediyorlar. Özellikle maddi anlamda olumlu etkilerinden bahsediyorlar. İnstagram da bu konular ile ilgili paylaşımları okumanızı ve araştırmanızı tavsiye ederim. Hem benim alanım değil hem de buraya sığmaz. Güneş, Aslan burcunda transitini sürdürüyor. “8” tarot kartında Güç kartının karşılığıdır. Günün astrolojik etkilerini de bununla birleştirdiğimde maddi manevi konularda sonsuz bir gücün desteğini alıyor olacağız. Şükürler olsun, bundan daha iyi nasıl olur? Bu haftanın enerjisinin uzantılı görünümü olarak iki ay içinde önemli değişim dönüşümler yaşayacak olabilirsiniz. Özellikle bekar olanlar evlenebilir, evli olanlar boşanabilir, iş arayanlar iş bulabilirler, hukuksal konularda beklentileri olanlar olumlu veya olumsuz sonuçları alabilirler. Ancak sonuç her ne olacaksa mutlaka hayrlarına olacağını bilmeliler. Her ne yaşanacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah Oldu da oldu oldu oldu Karma Astrolog / Zeynep Aşcı
Ekleme Tarihi: 08 Ağustos 2023 - Salı

Allah’ın değirmeni ağır döner ama ununu ince eler

Pluto birkaç gündür düğümlere T-kare açıda. Kişisel haritalarınızdan hangi konu ve kavramlardan etki alacaksanız o konu ve kavramlarda zorlanmalar yaşayacak olabilirsiniz. Ağustos’un 20 sinden sonra bu zorlu etki azalarak gidecek.

Kronos, Haziran 2023 başından bu yana Sirius sabit yıldızı üzerinde. Uzun zamandır dua ve dileklerde bulunduğunuz konu ve kavramlar ile ilgili önemli gelişmeler olabilir. Duaların gerçekleşme zamanının geldiğini de söyleyebilirim. En doğrusunu Allah bilir. Astroloji de yaratıcının insanların hizmetine verdiği yol gösterici bir ilim olduğundan bu etkinin görünmesini de yaratıcımız sayesinde görüyor ve bir aracı olarak sizlere iletme görevini yerine getirmeye gayret ediyorum. Her ne konuda dua ve dilekleriniz varsa vazgeçmeden ısrarla istemeye devam edin. Yaratıcı için hiçbir şey zor değildir. 08/08/2023 itibariyle Kronos bu konumdan ayrılacak. Bu zamana kadar dua ve dilekte bulunmaya devam edebilirsiniz.

Diğer spirütüel alanlarla ilgilenen arkadaşlar 8/8 portalından bahsediyorlar. Özellikle maddi anlamda olumlu etkilerinden bahsediyorlar. İnstagram da bu konular ile ilgili paylaşımları okumanızı ve araştırmanızı tavsiye ederim. Hem benim alanım değil hem de buraya sığmaz.

Güneş, Aslan burcunda transitini sürdürüyor. “8” tarot kartında Güç kartının karşılığıdır. Günün astrolojik etkilerini de bununla birleştirdiğimde maddi manevi konularda sonsuz bir gücün desteğini alıyor olacağız. Şükürler olsun, bundan daha iyi nasıl olur?

Bu haftanın enerjisinin uzantılı görünümü olarak iki ay içinde önemli değişim dönüşümler yaşayacak olabilirsiniz. Özellikle bekar olanlar evlenebilir, evli olanlar boşanabilir, iş arayanlar iş bulabilirler, hukuksal konularda beklentileri olanlar olumlu veya olumsuz sonuçları alabilirler. Ancak sonuç her ne olacaksa mutlaka hayrlarına olacağını bilmeliler.

Her ne yaşanacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah

Oldu da oldu oldu oldu

Karma Astrolog / Zeynep Aşcı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.