,, ,

Yargı Dizisinin Çekimleri Kapadokya'da Başladı!

Tv-Dünyası 08.12.2022 - 12:48, Güncelleme: 08.12.2022 - 12:48 5857+ kez okundu.
 

Yargı Dizisinin Çekimleri Kapadokya'da Başladı!

Yargı Dizisinin Çekimleri Kapadokya'da Başladı!
Türkiye'nin en çok izlenen ve Kanal D ekranlarında yayınlanan " Yargı " dizisinin yeni bölümü Kapadokya 'da çekiliyor. Her Pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin Kapadokya'nın başkenti Nevşehir 'de çekimleri başladı. Öte yandan dizinin setine ait ilk fotoğraf periler diyarı olarak adlandırılan gözde turizm mekanı Kapadokya’dan geldi. Kapadokya'da 1 bölümü çekimlerinin tamamlanmasının ardından ekip hikayenin asıl mekanı olan İstanbul’da sete devam edecek. "Yargı dizisi" ekibi Altın Kelebek'te tam 5 ödül kazandı! EN iyi dizi: Yargı EN iyi kadın oyuncu: Pınar Deniz EN iyi erkek oyuncu: Kaan Urgancıoğlu EN iyi senarist: Sema Ergenekon EN iyi yönetmen: Ali Bilgin
Yargı Dizisinin Çekimleri Kapadokya'da Başladı!

Türkiye'nin en çok izlenen ve Kanal D ekranlarında yayınlanan " Yargı " dizisinin yeni bölümü Kapadokya 'da çekiliyor. Her Pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin Kapadokya'nın başkenti Nevşehir 'de çekimleri başladı. Öte yandan dizinin setine ait ilk fotoğraf periler diyarı olarak adlandırılan gözde turizm mekanı Kapadokya’dan geldi. Kapadokya'da 1 bölümü çekimlerinin tamamlanmasının ardından ekip hikayenin asıl mekanı olan İstanbul’da sete devam edecek.

" Yargı dizisi" ekibi Altın Kelebek'te tam 5 ödül kazandı! EN iyi dizi: Yargı EN iyi kadın oyuncu: Pınar Deniz EN iyi erkek oyuncu: Kaan Urgancıoğlu EN iyi senarist: Sema Ergenekon EN iyi yönetmen: Ali Bilgin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.