,, ,

Yalı Çapkını Kimin Hikayesi?

Gündem 04.01.2024 - 16:14, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:14 3419+ kez okundu.
 

Yalı Çapkını Kimin Hikayesi?

Yalı Çapkını Kimin Hikayesi?
Yalı Çapkını dizisi, ünlü psikiyatri uzmanı ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu 'nun bir danışanının hikayesinden uyarlanmıştır. Bu nedenle, dizinin gerçek sahipleri danışan ile psikolog arasındaki etik kuralları çerçevesinde paylaşılmamaktadır. Ancak, dizinin başrol oyuncusu Safiye Soyman, 2022 yılında Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Gör Beni" isimli programa konuk olarak çocuk gelin olduğunu itiraf etmiştir. Bu itiraf, dizinin Seyran karakterinin Safiye Soyman'ın hikayesinden esinlenildiğini düşündürmektedir. Seyran, dizide küçük yaşta zorla evlendirilen ve şiddet gören bir kadındır. Ferit ise zengin ve yakışıklı bir iş adamıdır. Seyran ve Ferit, bir gün karşılaştıklarında birbirlerine aşık olurlar. Ancak, Seyran'ın geçmişi onları bir arada tutmaya engel olur. Dizinin hikayesi, Seyran ve Ferit'in aşkı ve mücadelesini konu almaktadır. Dizinin, psikolojik ve toplumsal sorunlara da değindiği bilinmektedir. Yalı Çapkını dizisi, 2022-2023 sezonunda Star TV'de yayınlanmıştır. Dizinin başrollerini Safiye Soyman, Şevval Sam, Berker Güven ve Ozan Dolunay paylaşmaktadır.
Yalı Çapkını Kimin Hikayesi?

Yalı Çapkını dizisi, ünlü psikiyatri uzmanı ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu 'nun bir danışanının hikayesinden uyarlanmıştır. Bu nedenle, dizinin gerçek sahipleri danışan ile psikolog arasındaki etik kuralları çerçevesinde paylaşılmamaktadır.

Ancak, dizinin başrol oyuncusu Safiye Soyman, 2022 yılında Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Gör Beni" isimli programa konuk olarak çocuk gelin olduğunu itiraf etmiştir. Bu itiraf, dizinin Seyran karakterinin Safiye Soyman'ın hikayesinden esinlenildiğini düşündürmektedir.

Seyran, dizide küçük yaşta zorla evlendirilen ve şiddet gören bir kadındır. Ferit ise zengin ve yakışıklı bir iş adamıdır. Seyran ve Ferit, bir gün karşılaştıklarında birbirlerine aşık olurlar. Ancak, Seyran'ın geçmişi onları bir arada tutmaya engel olur.

Dizinin hikayesi, Seyran ve Ferit'in aşkı ve mücadelesini konu almaktadır. Dizinin, psikolojik ve toplumsal sorunlara da değindiği bilinmektedir.

Yalı Çapkını dizisi, 2022-2023 sezonunda Star TV'de yayınlanmıştır. Dizinin başrollerini Safiye Soyman, Şevval Sam, Berker Güven ve Ozan Dolunay paylaşmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.