,, ,

Vildan Atasever Kimdir?

Kimdir 22.07.2023 - 11:26, Güncelleme: 22.07.2023 - 11:26 5070+ kez okundu.
 

Vildan Atasever Kimdir?

Vildan Atasever Kimdir, Nerelidir? Vildan Atasever Hayatı ve Biyografisi
Vildan Atasever , Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 26 Temmuz 1981 yılında Bursa’da doğmuştur ve 2021 yılı itibariyle 40 yaşındadır. Beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji’nde, lise öğrenimini Cihangir Koleji’nde tamamlamıştır. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Vildan Atasever İlk kamera önü deneyimini 2003 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde Hüsrev Ağa’nın kızı Nazlı Bekiroğlu karakterini oynayarak yaşamıştır. Sinema deneyimini ise 2004 yılında Perihan Mağden’in yazdığı ve Kutluğ Ataman’ın yönettiği İki Genç Kız filminde oynadığı Handan rolüyle yaşamıştır. Vildan Atasever  Bu rolüyle Altın Portakal / En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Daha sonra Azize, Kadın İsterse, Bıçak Sırtı, Yaralı Yürek, Gece Sesleri, Samanyolu, Başrolde Aşk, Osmanlı Tokadı, Yaz’ın Öyküsü, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Klavye Delikanlıları, Tek Yürek, Payitaht Abdülhamid, Bonkis ve Kasaba Doktoru gibi dizilerde rol almıştır. Vildan Atasever Ayrıca Kader, Osmanlı Cumhuriyeti, Gece ve The Memories of The Black Horses gibi sinema filmlerinde de oynamıştır. Vildan Atasever daha önce iki kez evlenmiştir. 2001-2007 yılları arasında Taylan Kılınç ile evli kalmıştır. 2010-2015 yılları arasında ise oyuncu İsmail Hacıoğlu ile evli kalmıştır. 
Vildan Atasever Kimdir, Nerelidir? Vildan Atasever Hayatı ve Biyografisi

Vildan Atasever , Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 26 Temmuz 1981 yılında Bursa’da doğmuştur ve 2021 yılı itibariyle 40 yaşındadır. Beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji’nde, lise öğrenimini Cihangir Koleji’nde tamamlamıştır. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başlamıştır.

Vildan Atasever İlk kamera önü deneyimini 2003 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde Hüsrev Ağa’nın kızı Nazlı Bekiroğlu karakterini oynayarak yaşamıştır. Sinema deneyimini ise 2004 yılında Perihan Mağden’in yazdığı ve Kutluğ Ataman’ın yönettiği İki Genç Kız filminde oynadığı Handan rolüyle yaşamıştır.

Vildan Atasever  Bu rolüyle Altın Portakal / En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Daha sonra Azize, Kadın İsterse, Bıçak Sırtı, Yaralı Yürek, Gece Sesleri, Samanyolu, Başrolde Aşk, Osmanlı Tokadı, Yaz’ın Öyküsü, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Klavye Delikanlıları, Tek Yürek, Payitaht Abdülhamid, Bonkis ve Kasaba Doktoru gibi dizilerde rol almıştır. Vildan Atasever Ayrıca Kader, Osmanlı Cumhuriyeti, Gece ve The Memories of The Black Horses gibi sinema filmlerinde de oynamıştır. Vildan Atasever daha önce iki kez evlenmiştir. 2001-2007 yılları arasında Taylan Kılınç ile evli kalmıştır. 2010-2015 yılları arasında ise oyuncu İsmail Hacıoğlu ile evli kalmıştır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.